Find us on Google+ Cum sa te asiguri ca partenerul stie ce cadou iti doresti - Shopping

Cum sa te asiguri ca partenerul stie ce cadou iti doresti

Alegerea cadoului perfect pentru o femeie poate fi destul de dificila. In afara situatiei in care partenerul stie exact ceea ce aceasta isi doreste, alegerea unui cadou fara a avea anumite indicii poate fi un stres foarte mare, indiferent ca acestia apeleaza la site-urile specializate pe cadouri online sau ca aleg sa mearga prin mall-uri pentru cumparaturi.

Adesea, femeile se supara pe iubitii lor in momentul in care acestia cumpara un cadou de vara pe timp de iarna, un cadou nepotrivit sau pe care nu si-l doreau, fara a lua in considerare faptul ca mintea unei femei este un labirint complex greu de descifrat pentru un barbat. Tocmai acestea sunt motivele pentru care, in cazul in care o femeie isi doreste ceva anume, trebuie sa lase indicii pentru a primi cadoul mult dorit. Nu conteaza daca este vorba de cadouri ieftine sau scumpe, barbatii prefera sa aiba din timp macar o idee asupra tipului de cadou dorit de partenera.

wrapped christmas presents

Cum sa te asiguri ca partenerul iti face cadoul pe care ti-l doresti

Pentru a avea parte de cadoul dorit, femeile pot sa apeleze la cateva trucuri simple:

1. In momentul in care merg la cumparaturi impreuna cu partenerul, sa exclame ori de cate ori vad ceva ce le place, sa se arata subtil interesate de parfumul preferat sau de haina ori pantofii pe care si le doresc. In acelasi timp, trebuie sa isi arate nemultumirea in cazul in care vad ceva ce nu le place pentru a nu avea surprize neplacute.

2. Sa fie deschise in momentul in care partenerul le intreaba ce si-ar dori. Daca acesta isi intreaba partenera ce isi doreste sunt doua variante: ori nu stie ce sa ii cumpere si prefera sa stie de la ea exact ceea ce vrea, ori doreste sa cumpere un cadou care sa ii faca mare placere. In acest fel, indiferent ca va cumpara de pe site-urile de cadouri online sau din magazine fizice, acesta stie exact ce sa caute si astfel sa poata compara ofertele. Este total lipsit de sens ca femeile sa spuna partenerilor “surprinde-ma”, iar apoi sa se supere ca nu au primit ceea ce si-au dorit.

3. Sa lase “accidental” history-ul sau pagini deschise catre produse pe care si le doresc pe site-urile de cadouri online acolo unde partenerul sa le poata vedea. De asemenea, lasarea revistelor deschise la pagini cu produsele pe care acestea si le doresc este o solutie la indemana femeilor, indiferent ca este vorba de haine, bijuterii, cosmetice, dulciuri, etc.

4. Sa atraga atentia partenerului asupra lucrurilor pe care si le doresc cu expresii de genul “ce mult mi-ar placea..”, “nu crezi ca mi s-ar potrivi..”, “cred ca ti-ar placea sa ma vezi imbracata in..” sau orice altceva care ar pune accent pe ceea ce isi doresc.

Pentru barbatii foarte ocupati, exista site-uri dedicate pe care se gasesc atat cadouri ieftine, cat si din grupa celor foarte scumpe, atent selectionate pe categorii, de genul cadourilor de vara pentru femei, cadouri de nunta, o vacanta etc.

Iar in cazul in care partenera se lasa cu greu induplecata in a dezvalui ce isi doreste cu adevarat, tot internetul ofera solutia salvatoare cu liste intregi de articole cu sfaturi in legatura cu cadoul potrivit.

Comments are closed.

Cum sa te asiguri ca partenerul stie ce cadou iti doresti