Find us on Google+ Cum sa te asiguri de o curatenie luna in unitatile hoteliere si in pensiuni? - electronice si electrocasnice

Cum sa te asiguri de o curatenie luna in unitatile hoteliere si in pensiuni?

Statutul de turist este unul dintre cele mai frumoase statute din lume: poti calatori prin toata lumea, esti tratat regeste de cei cu care intri in contact si poti vizita o multime de locuri impresionante. Turismul nu este intotdeauna roz, insa. De multe ori, serviciile hoteliere, serviciile din restaurante sau cele ce tin de distractie nu se ridica la nivelul asteptarilor. De asemenea, pot aparea si alte probleme, cum ar fi locurile mult supraevaluate pe site-urile de turism sau gunoaiele. Nu vom vorbi despre obiective, insa, ci despre curatenia din unitatile de cazare.

Pentru turistii care sufera de alergii sau care pur si simplu simt o repulsie fata de camerele murdare, asternuturile care nu miros a curat si praful nesters, cateva sfaturi sunt mai mult decat bine venite.

Cum sa te asiguri ca ai parte de curatenie atunci cand mergi in vacanta?

Un prim pas ar fi sa te informezi foarte bine inainte de a rezerva o camera. Site-urile precum Booking sau Airbnb pot oferi informatii utile in acest sens.

Un al doilea pas ar fi sa ceri in mod special o curatenie sporita. Poti preciza ca ai alergii sau pur si simplu ca vrei ca totul sa fie luna si bec.

Evident, trebuie sa tii cont si de numarul de stele sau de margarete, pentru ca pot spune destul de multe despre o unitate de cazare.

Cel mai sigur este sa ai mereu la indemana un aspirator. Nu trebuie sa cumperi aspiratoare foarte mari si foarte performante, cum ar fi cele recomandate pe http://www.topproduse.ro/blog/cele-mai-bune-aspiratoare/. Este suficient sa ai un aspirator mic, de masina, pe care sa il porti mereu dupa tine. Acest tip de aspirator este compact, nu are sac (vezi aici cateva modele) si poate fi foarte eficient chiar si atunci cand vine vorba despre un volum mai mare de aspirare.

Cum alegi un aspirator de mana perfect?

Dat fiind faptul ca vorbim de un aspirator pe care trebuie sa il iei cu tine in vacanta, un prin criteriu este acela de a fi extrem de compact. Daca indeplineste criteriul de dimensiuni reduse, trebuie sa mai tii cont de tipul aspiratorului care poate sa fie cu alimentare la retea sau cu acumulatori si de performanta pe care o ofera.

Performanta tine de puterea motorului si de autonomie, in cazul in care alegi un aspirator fara fir. Puterea motorului este masurata in Watti si cu cat sunt mai multi, cu atat este mai bine.

Tehnologia pe care o utilizeaza poate sa fie un alt criteriu decisiv, deoarece poate sa decida eficienta si chiar confortul pe care il ai in momentul in care aspiri. Astfel, este important sa analizezi cu atentie functiile oferite, daca aspira in mod uscat sau umed si daca vine la pachet cu accesorii diverse.

Cu ajutorul unui aspirator de mana si cu o pregatire serioasa in prealabil, orice vacanta se poate transforma intr-una reusita, plina de curatenie.

Comments are closed.

Cum sa te asiguri de o curatenie luna in unitatile hoteliere si in pensiuni?