Find us on Google+ Cum stai departe de tentatii cand esti la dieta si iesi in oras? - Diverse

Cum stai departe de tentatii cand esti la dieta si iesi in oras?

Vara este perioada in care cele mai multe doamne si domnisoare se dedica cu pasiune ideii de slabire sanatoasa, pregatindu-se pentru vacanta mult asteptata la malul marii. Dar pana la vacanta in nisip si soare, vara este si perioada anului cu cele mai multe iesiri la terase, restaurante si alte plimbari prin oras la miez de noapte. Iar vara, mai mult ca oricand, pare ca orasul are ce oferi, dar nu si pentru cei care se afla la dieta. Pentru cineva care incearca sa se concentrez pe urmarea unui program strict de detoxifiere si slabire, pizzeriile din oras devin cei mai mari dusmani, iar iesirile cu prietenii adevarate teste de vointa. Exista totusi solutii, chiar si pentru cei care urmeaza una din dietele lui Slabescu.ro (vezi site).

tentatii dieta

1. Alegerea restaurantului potrivit

La o iesire cu prietenii, lista de restaurante nu trebuie sa se limiteze la pizzerii sau optiuni care risca sa puna in pericol decizia de a urma un program de slabire sanatoasa. In Bucuresti si in marile orase din tara numarul de restaurante vegetariene, vegane si raw-vegane este mereu in crestere. Aceste restaurante servesc in principal preparate compatibile cu diverse diete, proaspete si gustoase, perfecte pentru vara. Marele avantaj este acela ca fiind o noutate, cercul de prieteni va fi mai usor convins sa le incerce, macar din curiozitate daca nu de dragul dietei.

Daca prietenii insista totusi sa aleaga un restaurant obisnuit, cei aflati la dieta pot consulta site-uri de specialitate precum Slabescu.ro pentru a isi face inainte de iesire o lista cu toate ingredientele pe care dieta sau programul de detoxifiere le permite pentru a putea alege bine informati atunci cand au meniul in mana.

2. Iesirile in club

Iesirile in club pe timp de vara pot parea mici distractii nevinovate, insa cei care incearca sa urmeze o rutina de slabire sanatoasa trebuie sa fie constienti de faptul ca doar cateva pahare de bautura le pot da peste cap eforturile. Faptul ca bautura ingrasa este poate prea putin cunoscut, fiecare pahar consumat in club are un aport caloric destul de mare, iar atunci cand se aduna, acestea pot ajunge usor la echivalentul unei fripturi cu o portie de cartofi prajiti.

Cum nu exista cluburi care servesc bauturi light, de dieta, aici evitarea capcanelor tine de fiecare in parte. In mod ideal, sticla de apa plata sau sucul natural, dar acest scenariu este adesea greu de respectat. Daca se consuma bauturi alcoolice, recomandarea expertilor este ca acestea sa se consume moderat si sa se stea departe de bauturi precum berea si cocktailuri dulci al caror continut caloric este mult peste cel al unor bauturi precum vinul sau ginul spre exemplu. De asemenea, pentru a evita somnul agitat si starea de rau de a doua zi, se recomanda ca dupa fiecare pahar de bautura alcoolica sa se bea si un pahar de apa.

3 Alternative de distractie perfecte pentru cei aflati la dieta

Iesirile in oras nu trebuie sa se limiteze la pizza, frappe-uri si cluburi. Orasul este plin de alternative de distractie in aer liber, mai ales pe timp de vara. Inlocuind o iesire la restaurant cu o iesire cu bicicleta in parc sau o plimbare cu hidrobicicleta pe unul din lacurile din oras, cei aflati la dieta reusesc nu doar sa se tina departe de tentatii, ci chiar sa accelereze catre obiectivul propus, incluzand miscarea in activitatile de zi cu zi.

Comments are closed.

Cum stai departe de tentatii cand esti la dieta si iesi in oras?