Find us on Google+ Cum te pregatesti pentru a achizitiona televizorul perfect de Vinerea Neagra? - diverse

Cum te pregatesti pentru a achizitiona televizorul perfect de Vinerea Neagra?

Televizorul este unul dintre cele mai costisitoare electronice din casa noastra, motiv pentru care orice reducere poate sa se dovedeasca extrem de buna. Cum nu este un produs vital, daca ai nevoie de un televizor poti sa astepti pana in noiembrie, atunci cand magazinele se intrec in reduceri si ofera televizoare ieftine, cu reduceri de peste 50%.

Nu toate ofertele sunt atractive si nu toate televizoarele sunt perfecte pentru tine, asadar, inainte de a lua decizia de achizitie, este bine sa stii cum te pregatesti.

1) Descopera televizoarele care sunt cele mai potrivite pentru tine

Cu cateva saptamani sau chiar luni inainte de Vinerea Neagra, incearca sa faci un research cat mai complet pentru a descoperi televizoarele cele mai potrivite pentru tine. Tine cont de fiecare detaliu, incepand cu marimea ecranului si terminand cu dotarile. S-ar putea ca un televizor smart sa nu fie potrivit pentru tine sau un ecran cu diagonala de peste 150 de centimetri sa fie mult prea mare. Este extrem de important sa pastrezi un echilibru in dorinte si in dotarile modelelor pe care le alegi.

2) Stabileste un buget si incepe sa strangi!

Odata ce ti-ai facut o lista cu televizoare, stii de cati bani ai nevoie. Stabileste un buget si incepe sa pui deoparte, in asa fel incat in momentul in care magazinele declanseaza vinerea neagra sa poti fi pregatit.

3) Urmareste preturile

Nu este suficient sa gasesti televizoarele interesante. Este la fel de important sa urmaresti preturile pentru a le descoperi evolutia. Exista destul de multe magazine care maresc preturile unor produse doar pentru a avea de unde sa faca reducere in ziua cu pricina.

Exista, intr-adevar, comparatoare de preturi care tin o evidenta a preturilor si iti pot da date despre toate tipurile de televizoare la reducere, insa cel mai bine este sa ai tu control asupra fiecarui detaliu.

Daca nu ai timp, incearca sa urmaresti site-uri precum http://blackfriday.onlines.ro/televizoare.php pentru o informare cat mai corecta!

4) Fa-ti conturi la marile magazine

Este bine sa ai conturi la toate magazinele care crezi ca ar putea sa iti ofere reducerile pe care ti le doresti. In felul acesta, vei putea sa iti faci liste de dorinte si in acelasi timp vei putea sa iei decizia de achizitie cat se poate de rapid.

5) Fa-ti o lista cu toate produsele pe care vrei sa le cumperi de Vinerea Neagra

Cu siguranta ai nevoie si de alte produse, nu doar de televizor. Fa-ti o lista si incearca sa gasesti toate produsele in acelasi magazin. In felul acesta, sunt sanse mari sa obtii preturi extrem de bune.

Ce sa faci in ziua de Black Friday?

Dupa pregatiri intense, este timpul sa faci cumparaturi. Un prim pas pentru a te bucura de reduceri este acela de a te trezi de dimineata. Ora 5 este cea mai potrivita, deoarece atunci sunt demarate marile reduceri. Cine se trezeste de dimineata ajunge departe, iar acest lucru este cat se poate de valabil de Vinerea neagra.

Incearca sa nu cumperi din impuls si sa stai mereu cu ochii pe retelele de socializare, deoarece nu stii cand apar promotii interesante.

Daca poti, incearca sa iti iei liber de la locul de munca, pentru a te bucura de tot timpul din lume pentru cumparaturi.

Cu putina organizare, Vinerea Neagra poate sa fie sarbatoarea in care bugetul tau are extrem de mult de castigat si poate sa te aprovizioneze cu electronice, electrocasnice, haine si o multime de alte produse, pentru tot anul.

Comments are closed.

Cum te pregatesti pentru a achizitiona televizorul perfect de Vinerea Neagra?