Curs de Actorie

Daca simti nevoia sa experimentezi ceva nou, sa dai frau liber pasiunii tale, sa cunosti oameni noi dar in primul rand sa te cunosti pe tine, teatrul, cu toate formele sale e un mod de a incerca.
Actoria e o stare de spirit!
Suntem nevoiti zilnic sa trecem prin dorinta de a fi iubiti si frica de a fi respinsi. Categorisiti inca din copilarie in buni sau rai, asteptam de la altii sa ni se spuna unde suntem, cine suntem si ce ni se intampla. Suntem atat de prinsi in imbratisarea subtila a aprobarii si dezaprobarii incat suntem paralizati din punct de vedere creator. Vedem cu ochii altora si mirosim cu nasul altora. Incercand sa ne salvam de acest atac, construim un zid intre noi si lume si devenim timizi sau, dimpotriva, ne dezvoltam egocentrismul si exhibitionismul.

Atelierele cuprind exercitii de concentrare, jocuri colective dar si individuale, jocuri de consolidare a grupului, improvizatie pe diferite teme, exercitii de dictie, discutii libere pe baza exercitiilor date, contactul cu textul dramatic si invatarea asumarii situatiilor propuse in text.

Lector: Andreea Birsan– actrita
Data incepere: 24 ianuarie 2013, ora 19:00
Durata curs: 6 ateliere, saptamanal, joi
Cost curs: 300 lei

Nu trebuie sa fii pasionat de teatru pentru a incerca aceasta alternativa de petrecere a timpului liber, ci trebuie sa fii pasionat de viata si de tine ca om, iar oamenii cuminti nu nasc pasiuni, deci indrazniti!
Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la contact@hobbycafe.ro si 0724.288.850

1 Comment

  1. Laurentiu spune:

    As fi curios de un feedback de la cineva care a luat parte la astfel de initiative…pretul mi se pare cam mic..

Curs de Actorie