Find us on Google+ Curs de Protocol si Bune Maniere - ateliere

Curs de Protocol si Bune Maniere

Fundatia Calea Victoriei ne-a obisnuit cu organizarea de cursuri menite sa ne invete si sa ne reaminteasca tot ce tine de identitatea noastra ca oameni. Asadar, pe data de 10 aprilie 2013, 0ra 19:00, suntem invitati sa participam la “Curs de Protocol si Bune Maniere” sustinut de lector Ana-Maria Karina Nagy.

“Protocolul” se refera la respectul manifestat fata de valorile individuale in detrimentul consumerismului promovat de teoria globalizarii. Unii il numim “respect de sine”, altii il numim “sapte ani de acasa” sau “bune maniere”. Cati dintre noi stim cum sa respectam valorile?

curs protocol

Putem sa oprim orice in lumea aceasta, mai putin o persoana care stie deja ce vrea. Daca am sti dinainte cum sa procedam, ne-ar fi mai simplu sa ne descurcam in diverse situatii.   Certitudinea locului de munca, la fel ca si promovarea in firma la care lucram depind uneori de cat de puternica este maniera personala in care rezolvam toate taskurile. Cunoasterea stratagemelor diplomatice va poate asigura o imagine personala de succes. Regulile de protocol dupa care s-au negociat politici internationale ne pot asigura un networking profitabil dezvoltarii  ca individ si ca jucator in lumea afacerilor.

Tematicile Cursului de Protocol si Bune Maniere:

1. Arta conversatiei: Introducerea, Valorile si calea de la Networking la Corespondenta.

2. Arta statutului: Plasamete strategice la mese festive, sedinte, reuniuni sau conferinte. Ce i se cuvine statutului cel mai inalt. Politica salutului.

3. Arta echilibrului: De starile de fapt ale pionilor internationali depinde soarta natiunilor. Starea de normalitate asigura in toate cazurile succesul. Aflam cum o putem  dobandi.

4. Arta cadourilor: Este foarte important sa faci cadoul potrivit persoanei potrivite. E calul troian, sau e o solie de pace? E un instrument de seductie sau e cea mai mare insulta?

5. Arta strategiilor: Aflam cum se aplica diferenta dintre “imi doresc” si “vreau” in atingerea obiectivelor de imagine si mult mai mult decat atat.

6. Silueta, Atitudinea si Simtul umorului.  Construirea unei carti de vizita pe care o vom considera potrivita obiectivelor noastre.

 

Curs de Protocol si Bune Maniere

Lector: Ana-Maria Karina Nagy

Numar ateliere: 6 ;

Frecventa: saptamanal, miercuri;

Varsta Minima: 15

Cost: 300 ron;

Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 270 ron

Adresa: str. Popa Soare 40, et. 1

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

 

1 Comment

  1. Roxana spune:

    Cursul de adreseaza mai mult tinerilor, iar in acest sens ma asteptam sa gasim preturi mai accesibile. Reducerea de 10% aproape ca nici nu este.

Curs de Protocol si Bune Maniere