Find us on Google+ Cursuri de pictura, design interior, fotografie si actorie la Hobby Cafe - ateliere, workshop

Cursuri de pictura, design interior, fotografie si actorie la Hobby Cafe

Toti aceia care vor invata sa priveasca viitorul cu optimism si energie si se vor alinia schimbarilor universale vor avea numai de castigat. Hobby Cafe te asteapta si in noul an in aceeasi atmosfera relaxanta si placuta, intr-un mediul plin de fantezie, culoare, muzica si arome care te imbie sa fii tu insuti, exact asa cum esti, un spirit pur si ludic.

Hobby Cafe reia seria cursurilor si cluburilor adresate tuturor celor care constientizeaza ca stimularea creativitatii si reactivarea resurselor reprezinta un mod placut de relaxare si cu multiple beneficii pentru viata emotionala, psihica si spirituala a oricarui individ.

Asadar, luna ianuarie la Hobby Cafe se anunta o luna efervescenta, plina de evenimente si intalniri care vin ca alternativa pentru petrecerea timpului liber, evolutie si crestere personala si nu numai: Cursul de Pictura pentru adulti isi redeschide portile luni, 23 ianuarie si se intinde pe durata a 10 ateliere. Cursul de Actorie pentru adulti incepe pe 31 ianuarie si consta din 6 ateliere, urmat indeaproape de Cursul de design Interior care consta din 8 ateliere. Pasionatii de fotografie sunt asteptati din 8 februarie sa se inscrie la Cursul de Fotografie, alaturi de un expert al artei vizuale, Andrei Contiu.

Incepand cu 16 ianuarie, toti pasionatii de lectura si muzica sunt asteptati sa se delecteze in cadrul cluburilor Aneis, alaturi de specialisti in domeniu. Totodata, Hobby Cafe anunta debutul unui atelier de inteligenta emotionala, care se va tine in fiecare marti, de la orele 19.

Pentru mai multe detalii, viziteaza pagina www.hobbycafe.ro sau contacteaza-ne la 0724.288.850 sau contact@hobbycafe.ro

 

 

1 Comment

  1. Daniela spune:

    Cei care vor sa invete sau cei care vor sa mai invete cate ceva eu cred ca este un curs tocmai bun.

Cursuri de pictura, design interior, fotografie si actorie la Hobby Cafe