Find us on Google+ Dan Puric - Suflet romanesc - spectacole

Dan Puric – Suflet romanesc

Dan Puric – Suflet romanesc – este un spectacol dedicat in integralitate poporului roman si frumusetii interioare a sufletului necorupt, ce isi va revela bogatia si va ajuta la refacerea spiritului autentic national. Cu aceasta frumusete, romanul va pleca in lume si ii va tamadui si pe altii.

“Exista in sufletul acestui neam, o timiditate in fata lumii. Si cum lumea de astazi e aroganta, obraznica si ingamfata, ai sentimentul ca in intimitatea lui, sufletului romanesc ii e rusine sa participle la ea. Dar asta nu dintr-o resenmnare, ci dintr-un fel de “zare interioara” care spune ca vesnicia nu poate fi atinsa de istorie.” Dan Puric

Spectacolul Suflet romanesc este o izbucnire de speranta, de energie si de umor, prin care omul romanesc se vrea a fi ridicat din mizeria acestei lumi, pentru a-i devoala o perspectiva noua asupra istoriei si a raportarii sale umile la Occident.
Printr-un talent inegalabil, Dan Puric da astfel o proba de exprimare artistica dincolo de cutumele sociale, de o exceptionala virtuozitate.

dan-puric-suflet-romanesc

7 aprilie 2014, ora 19.00 – Palatul National al Copiilor
Pret bilet: 80, 100 lei

 

Comments are closed.

Dan Puric – Suflet romanesc