De ce sunt costumele de baie cu slip brazilian atat de purtate

Atunci cand merg la plaja, femeile isi doresc sa arate cat mai bine si sa atraga atentia celor din jur. Abia in plan secund este pus confortul. Costumul de baie este asadar un accesoriu extrem de important cand se merge la plaja. In randul costumelor de baie cele mai atragatoare le putem pune pe cele cu slip brazilian.

Brazilia este tara care da de multe ori trendul cand vine vorba de tinuta estivala. A ajunge pe plajele de langa Rio de Janeiro este un lucru pe care ni-l dorim cu totii. Fiind vorba de o distanta foarte mare si inaccesibila pentru multi dintre noi preferam sa aducem Brazilia acasa, purtand tinuta de acolo.

Cand vorbim despre costume de baie cu slip brazilian, nu luam in calcul doar slipul ci si sutienul. Vorbim asadar de un costum de baie in doua piese, uneori din trei. Ceea ce este cel mai important de spus este femeile prefera acest tip de costum de baie pentru versatilitatea lui, putand fi purtat de oricine. Acelasi costum de baie poate acoperi o suprafata mai mare sau mai mica de corp.

Peste slip se poate purta un fel de fustita care acopera doar soldurile. Acest accesoriu este purtat in general de femeile care nu se simt prea confortabil intr-o tinuta foarte lejera, sau de cele care vor sa ascunda anumite zone de care nu sunt mandre. Nu putem spune ca ar fi vorba de zone imperfecte pentru ca nu ar trebui sa vorbim de perfectiune sau imperfectiune atunci cand aducem in discutie corpul unui om. Gusturile si idealurile in acest sens sunt extrem de largi.
Femeile care nu se simt confortabil pot sa ia in calcul un costum de baie cu slip brazilian avand o culoare cat mai inchisa. Acest lucru le ajuta sa reduca din proportii. Trebuie mentionat faptul ca slipul brazilian are avantajul de a face ca un posterior voluminos sa para mai mic decat daca s-ar purta un slip clasic. Slipul clasic, ce acopera cat mai mult din posterior, nu face decat sa sugereze ca acesta este mai mare decat in realitate.

Cum arata un slip brazilian!? Caracteristica principala a slipului brazilian este aceea ca este undeva intre tanga si bikinii clasici, legandu-se in partile laterale, astfel incat se pot strange pe corp exact atat cat se doreste. Din acest motiv, acelasi slip se poate purta si atunci cand se scade sau se creste brusc in greutate sau in dimensiunile soldului.

In costumul de baie cu slip brazilian isi face aparitia de cele mai multe ori un sutien destul de lejer si confortabil care are avantajul ca poate mari sanii, lasandu-i liberi. E adevarat ca ei pot fi mariti mult mai mult cu alte tipuri de sutiene insa acestea nu ii vor mai face sa para naturali. Trebuie spus ca nu exista o regula in ceea ce priveste sutientul. Acesta poate fi schimbat oricand cu aproape orice alt tip de sutien, fara ca el sa nu se mai potriveasca cu slipul. Se pot face o serie de combinatii, una mai interesanta decat alta.

 

Comments are closed.

De ce sunt costumele de baie cu slip brazilian atat de purtate