Find us on Google+ Detailing auto - diverse

Detailing auto

O sedinta de detailing auto in Bucuresti, si o masina poate arata pe cat de noua pe atat de frumoasa, chiar daca nu mai este la prima tinerete.

Profesionistii in domeniu recomanda ca detailingul auto sa fie facut cu regularitate, pentru protejarea suprafetelor uzabile ale masinii, si pentru evitatarea unor costuri de inlocuire a acestora. Pe principiul “mai bine sa previi, decat sa vindeci”, acest procedeu de conservare a proprietatilor elementelor masinii tale te va ajuta sa iti mentii masina ca noua pentru foarte mult timp, cu o investitie modica.

Daca masina pe care o aveti s-a “prafuit”, este momentul pentru o improspatare.

Ce este detailingul auto:

Procedeul de detailing auto presupune o curatare minutioasa a tuturor suprafetelor din cauciuc, plastic sau metal ce tin de interiorul masinii, recomandata nu numai pentru aspect, cat si pentru prelungirea duratei de viata a acestora. Operatiunile de curatare sunt urmatoarele:

– Aspirarea mochetelor, scaunelor, portbagajului.
– Curatarea plafonului si fetelor de usi cu un pistol pneumatic.
– Tratarea suprafetelor din plastic si cauciuc (curatare + balsam)
– Neutralizare mirosuri.
– Curatarea suprafetelor textile prin injectie spuma.
– Limpezirea suprafetelor textile prin extractie.
In cazul tepiteriei din piele se foloseste o solutie speciala pentru piele urmata de un tratament cu balsam.
– Uscarea Tapiteriei.

Un pachet complet de detailing auto costa 230 lei pentru un autoturism, in care intra curatarea completa a tapiteriei, usile, plafonul, covorasele si chederele, iar rezultatul este spectaculos:

 

Detailing auto exterior:

Masina pe care o vedeti in imagine a fost supusa operatiunilor de detailing interior descrise mai sus, iar la exterior, pentru a reda stralucirea vopselei, s-a aplicat o ceara solida ce ofera o protectie deosebita vopselei masinii fata de agentii atmosferici si chimici. Este recomandata mai ales masinilor noi sau ca protectie periodica in urma unui polish. Ceara solida are efect intre 1 si 6 luni in functie de cat de contaminata a fost suprafata lacului/vopselei inainte de a aplica ceara. Si spalatul foarte des al masinii duce la scurtarea timpului de protectie.  In timpul procedeului de ceruire bandourile si alte elemente nevopsite se acopera cu banda adeziva. Ceara se aplica dupa ce masina a fost spalata si degresata, decontaminata. Ceara folosita este cu extract de carnauba.

Operatii de Detailing Exterior:

– Spalare si Degresare Caroserie
– Curatare cu alcool izopropilic, decontaminare
– Polish Profesional ( exclus masinile noi )
– Ceruire Solida sau aplicare sealant.
– Tratament ornamente plastice
– Curatare Jenti
– Curatare Elemente Cromate

Pachetul complet pentru aceste operatiuni costa 150 lei.

 

InAuto – Spalatorie si Cosmetica Auto ofera servicii specializate pentru toate tipurile de curatare a masinii: motor, interior, exterior si tapiterie, polish auto, polish faruri, cu reducere, in aceasta perioada, de pana la 50%. Pentru lista completa de tarife, accesati website-ul: www.inauto.ro.

In Auto

Bucuresti, Sos Berceni, nr. 8C (langa Piata Sudului)
Tel: 0765 427272 / 0784 461436
Program de functionare: 09.00 – 21.00

3 Comments

  1. Laurentiu spune:

    Cu ~400 de lei poti sa ii oferi masinii tale o alta fata..Nu cred ca sunt multi care ar platii atat, insa cine tine cu adevarat la masina lui, cu siguranta o va face.

  2. Roxana spune:

    Merg frecvent la InAuto, sunt la cateva stazi de mine. In afara faptului ca pot lasa masina la orice ora si revin dupa ea cand am timp, am toata increderea ca munca facuta de baieti este de calitate.

  3. Cristina spune:

    Interesant, multumesc pentru informatie, o sa ma duc si eu la ei.

Detailing auto