Dines Bistro

Dupa cum o spune si numele, Dines Bistro este mai mult decat o cafenea, este un loc unde poti merge sa servesti micul dejun sau bea o bere cu prietenii, intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa. I-as spune chiar stilata, daca aruncati un ochi catre albumul de fotografii, semn ca poti fi client al bistro-ului Dines oricat de elevata ti-ar fi fost cresterea.

Un restaurant cu de toate, nu foarte mic, insa foarte elegant, situat in rondul de la piata Regina Maria, imposibil sa nu-l remarcati daca treceti pe acolo. Iar daca tot l-ati remarcat, e bine sa intrati indiferent de ora din zi sau de preferintele culinare, pentru ca Dines Bistro se pliaza foarte bine oricaror gusturi, chiar daca sunteti vegetarieni, tineti o dieta sau va remarcati drept gurmanzi in toata regula. Preparatele va vor suprinde prin prospetime si un gust deosebit, iar combinatiile de ingrediente sunt, pe cat de inedite, pe atat de reusite.

Cand vine vorba de recomandari, mi-ar fi foarte greu sa decid, data fiind varietatea preparatelor, ma incumet totusi catre cateva preferinte intre care imi este foarte greu sa ma decid: paste cu ciuperci, smantana si rosii cherry sau pizza cu rucola si nuci, iar ca desert mix de dulcegarii, pentru cei ca mine, care nu se pot abtine 🙂 , si delicioasa tarta cu mere si inghetata. Va trebui sa revin totusi, pentru ca am pus ochii pe un new entry in meniu.  Vi le arat in poze pe acestea enumerate, veti intelege la ce ma refer.

dines-bistro dines-bistro1 dines-bistro2 dines-bistro3

Despre preturi am a va spune ca sunt medii, la o calitate spre exceptional, iar serviciile sunt brici!

Dines Bistro

Str. Mitropolit Nifon, Nr. 1,
Telefon: 0724540839
www.dinesbistro.ro

 

Comments are closed.

Dines Bistro