Find us on Google+ Directia 5 - De Craciun iti multumesc! - concerte

Directia 5 – De Craciun iti multumesc!

Pe 19 decembrie la cinematograful Patria din Bucuresti, incepand cu orele 19:00 te invitam sa traiesti bucuria sarbatorilor de iarna in atmosfera unui concert incendiar, marca DIRECTIA 5.

De Craciun, iti multumesc!” – un eveniment amplu, conceput special pentru perioada sarbatorilor de iarna, adresat in semn de multumire si recunostinta tuturor celor ce le-au ascultat melodiile in cei peste 20 de ani de activitate si sunt prezenti la concertele lor ori de cate ori au ocazia.

”Daca ai sti”, ”Povestea noastra”, ”Obsesia”, ”Tot ce vrei”, ”Ce mai faci”, ” Caut altceva”, „Ai un loc”, ”O fata ca ea” sau ”Iti multumesc” sunt doar cateva dintre suprizele celor doua ore nelipsite de muzica 100% live, in care vei canta alaturi de Cristi Enache (voce principala), Toni Seicarescu (voce secundara), Nicu Damalan (chitara), Marius Keseri (tobe), Marian Ionescu (clape), Carmin Ionescu (bass) si Gabriel Bala (tobe, percutii). Te vei indragosti de melodiile desprinse din noul album al trupei, ”Zambetul face minuni” si vei fi purtat(a) in calatoria magica a celor mai indragite refrene din perioada anilor ’90 si te vei opri in prezent la single-ul ”Iarta-ma”.

Biletele sunt disponibile in reteaua VreauBilet la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria M.Eminescu ( Bd.Regina Elisabeta), la Sala Palatului, si online.

Pret Bilete Directia 5 – De Craciun iti multumesc!

VIP – 115 lei
Cat. I – 95 lei
Cat.II – 75 lei

19 decembrie 2013, ora 19.00
Cinema Patria

directia5

Comments are closed.

Directia 5 – De Craciun iti multumesc!