Find us on Google+ Doncafe Brasserie - bistrouri, cafenele

Doncafe Brasserie

Brasseria Doncafe este unul dintre putinele locuri din Bucuresti, care pot uimi prin combinatia data de bunul gust ce troneaza in ambient, servirea amabila si corecta, dar si prin calitatea produselor.

Brasseria e asezata in zona rondului Dorobanti, nu departe de zona mult blamata de smecherii din media, prin diverse campanii. Nu ca n-ar fi adevarat ce se spune despre fauna de-acolo, dar functioneaza perfect zicala cu “paiul din ochiul altuia”.
Brasseria Doncafe e o prezenta discreta in peisaj, fara reclame obositoare ochiului. E intr-atat de discreta incat m-am intrebat cateva clipe, ce dumnezeu e acolo? 🙂 Lumanarele pe mese, un cafe concert in background, mese aerisite, copaci iesind prin tavan, plante decorative, wireless… meserie!
Desi poate fi incadrata in categoria “intim si relaxant”, are o capacitate in jur de 100 de locuri, pe o suprafata de vreo 250 de metri patrati.

Baiatul care servea a fost la inaltime, vesel, amabil si simpatic. A fost si mai simpatic atunci cand a aparut cu un “tun” de lumatate de metru lungime, tinut pe umar; era rasnita de piper. 🙂 Haios!

brasserie_doncafe

Meniul Brasseriei Doncafe nu e foarte larg, dar mancarurile au o tenta exotica, asa ca locul asta nu e pentru micari. Lor le e rezervat Centru istoric. 😉
Era seara, asa ca am luat o Salata blue cheese si-un tiramisu. Tiramisu a fost in nota normala, poate ar fi trebuie sa fie un pic ma insiropat, dupa gustul meu, dar salata a fost mai mult decat foarte buna: a fost exceptionala! Amestecul de salata verde cu rucola, smochine confiate si gorgonzola e ceva ce m-a facut s-o declar salata anului, in ceea ce ma priveste. Freshurile sunt ok, ciocolata idem. Cafea n-am luat, dar sunt chiar curios ce calitate are, dat fiind ca e DonCafe, si n-am baut niciodata.

Preturile Brasseriei Doncafe nu sunt dintre cele mici, chiar dimpotriva: salata 33 lei, tiramisu 16 lei, o bere Heineken (330ml) 10 lei. Nu sunt chiar de criza, dar calitatea le face sa para rezonabile.

Fotografii luate in Brasseria Doncafe gasiti aici

Doncafe Brasserie & Espresso Bar

Str. Ankara 7
tel. (+4) 0746 22 24 44

Program: 08:30-24:00
Sambata: 08:30-01:00
Duminica: 08:30-01:00

Comments are closed.

Doncafe Brasserie