East European Comic Con 2014

A doua editie a East European Comic Con se va desfasura la Romexpo in perioada 9-11 Mai 2014. Pe parcursul acestor trei zile, vizitatorii vor putea participa la  numeroase activități precum sesiuni de întrebări și răspunsuri cu actorii invitați, sesiuni de autografe și fotografii cu aceștia, diverse concursuri, cum ar fi concursul de Quiz, concursul de costume, dar nu numai.

Actorii invitați deja anunțați sunt Jason Momoa, interpretul rolului Khal Drogo din serialul de televiziune Game of Thrones  și Sebastian Roché,  actorul care a jucat rolul lui Balthazar în serialul de televiziune Supernatural . În cursul acestei luni, va fi anunțat și cel de-al treilea invitat de onoare al evenimentului EECC 2014.

East European Comic Con se adresează pasionaților de filme și seriale de televiziune, benzi desenate, animație și animație japoneză (anime), jocuri video, jocuri de societate, literatură fantasy și science fiction, tehnologie IT.

In cadrul editiei 2014 a East European Comic Con, pe langa actorii invitati, vor participa personalități din domeniile benzilor desenate, literaturii, cosplay-ului, blogging, dar și mulți alții.

est-european-comic-con

Comments are closed.

East European Comic Con 2014