Find us on Google+ Economisește cumpărând în perioada de promoții anticipate - diverse

Economisește cumpărând în perioada de promoții anticipate

Perioadele de promoții se împart în cele anticipate (Black Friday, de Crăciun, de Paște, de deschiderea unui nou magazin dintr-o rețea de centre comerciale mari, etc.) și cele ocazionale (bazate pe promovarea unui anumit tip de produse, etc.). În cazul celor din urmă nu vei știi dinainte când va avea respectiva promoție și vei afla despre ea, de cele mai multe ori, mult prea târziu pentru a profita. În ceea ce privește prima situație, promoțiile anticipate îți oferă ocazia de a urmări din timp perioada de desfășurare, astfel încât poți chiar să faci un împrumut rapid pentru a-ți achiziționa acele produse care te interesează. De aceea, acesta este genul de promoție pe care o poți controla și care îți permite să faci cu adevărat economii, mai ales dacă știi ce ai de făcut pentru a obține maximul de avantaje!

Urmărește evoluția produselor puse la vânzare în cadrul promoțiilor anticipate!

Nu de puține ori te-ai lăsat atras de febra cumpărăturilor și ai căzut în capcana achiziționării unor articole pentru care ai plătit cu foarte puțin față de prețul de bază, chiar dacă era vorba despre o promoție anticipată. Mulți oameni chiar au făcut un împrumut rapid cu buletinul pentru a-și cumpăra un produs care îi interesa, crezând că vor face economii, doar că, din nefericire, situația nu a fost cea scontată. Iată ce trebuie să faci pentru a face cu adevărat economii atunci când vrei să cumperi obiecte din cadrul promoțiilor anticipate:

   • Urmărește evoluția prețului produselor – este foarte important să știi că prețul de vânzare a evoluat în sens descendent și că oferta nu este doar una “umflată în mod artificial” pentru a se reveni la prețul de bază sau la unul apropiat, ușor mai scăzut, dar care nu înseamnă deloc că faci economii. Este cazul multor astfel de promoții, în care comercianții au pus în practică acest tip de strategie, iar mulți clienți au căzut în ea, ceea ce le-a produs frustrare și i-a lipsit de posibilitatea de a economisi în mod real;

   • Verifică tipul de produs – există foarte multe astfel de produse care sunt oferite spre vânzare după ce anterior au fost aduse înapoi de către clienți, adică sunt produse resigiliate. În astfel de cazuri, șansele ca respectivul produs să fie defect și nefolositor sunt destul de mari, așa că, în loc să faci economii, până la urmă vei fi nevoit să achiziționezi un produs similar, dar la prețul de bază (sau să rămâi cu banii pentru acesta, ceea ce înseamnă economii, dar și insatisfacție pentru tine);

   • Caută alternative mai avantajoase și mai ieftine din punct de vedere al prețului – pentru că tot știi din timp când va avea loc promoția, una dintre soluții este să cauți alternative care să se încadreze în ceea ce privește calitatea, prețul și caracteristicile obiectului, astfel încât să ai parte de avantaje reale de economisire.

    Până la urmă, dacă îți dorești să ai parte de maximul de beneficii, atât timp cât este vorba despre niște promoții către sunt anunțate din timp, trebuie să depui puțin efort pentru a obține economisirea pe care ți-o dorești!

   

Comments are closed.

Economisește cumpărând în perioada de promoții anticipate