Find us on Google+ Efectul boomerang al luxului din baie: Cada sau cabina de duș va avea cel mai des nevoie de un instalator? - diverse

Efectul boomerang al luxului din baie: Cada sau cabina de duș va avea cel mai des nevoie de un instalator?

Piața imobiliară din România trece printr-o perioada favorabilă din perspectiva economică, numărul ansamblurilor rezidențiale crescând progresiv odată cu potențarea unui grand de confort superior la cele mai noi apartamente din zona de Sud a Capitalei.

La momentul actual, se resimte o atitudine deschisă a cumpărătorului față de finisaje de lux și utilități la care nici nu visa cu ceva ani în urmă, iar această atitudine pare generată de înțelegerea unor factori care contribuie pozitiv sau negativ la stabilirea prețului de achiziție. De pildă, 70 % dintre cumpărătorii unui apartament din București ar prefera ca spațiul locativ să fie investit cu mobilier de baie, fiindcă scutesc, astfel, plata montajului și al articolelor de amenajare.

Trendurile vestice au ajuns și în România, promovând amenajări de lux pentru băile din apartamentele rezidențiale

Dacă în urmă cu 10 ani, cabinele de duș erau considerate elemente care indicau o bunăstare financiară a proprietarului, astăzi acestea sunt un must pentru persoanele care optează pentru confort. Pe de altă parte, cada rămâne un statement pentru locuințele în care conviețuiesc copii și adulți, fiindcă le oferă posibilitatea relaxării optime. Cei mici se pot juca în cadă, mămicilor fiindu-le mai ușor să îi spele pe nou-născuți, spre deosebire de cazul unei cabine de duș. Totuși, diferența din buzunarul cumpărătorului este sesizabilă la achiziționarea unui apartament luxos, amenajat în tendințe?

Luxul poate fi redat și prin articole convenționale de amenajare

Potrivit Premier Imobiliare, agentia imobiliara numărul 1 în Zona de Sud a Capitalei, ultimele ansambluri rezidențiale sunt desăvârșite prin finisaje de lux, articolele de interior urmând o linie a minimalismului concomitent cu o calitate superioară. De pildă, mulți cumpărători se arată interesați de garsonierele și apartamentele oferite de compania Premier, care optează pentru o cadă voluminoasă, accesorizată cu funcții de masaj și spa, în detrimentul unei cabine de duș.

Ce spun agenții imobiliari din zona de sud a capitalei?

Decizia de a opta pentru o cadă generează și implicații de natură financiară din perspectiva mentenanței pe termen lung. Fie din proprie experiență, fie din experiența terților, bucureștenii care au optat dintotdeauna pentru cadă în apartament au apelat mai rar la serviciile unui instalator sector 4 Bucuresti decât cei care au ales cabina de duș pentru desăvârșirea unei băi luxoase și confortabile. În plus, aceasta pare să constituie o alegere universal – valabilă pentru familiile numeroase.

Cabinele de duș investesc apartamentele noi cu un aer modern

Desigur, fiecare cumpărător va alege să achiziționeze acel apartament care îi satisface cel mai bine așteptările din perspectiva confortului și esteticii. Totuși, agenția imobiliară Premier din Zona de Sud a capitalei vă vine în ajutor cu sugestii redate de experiența celor mai bine de 20 de ani pe piața imobiliară din România, găsind intotdeuana soluțiile potrivite pentru cumpărătorii cu un stil de viață dinamic și un buget limitat.

Pentru construcția apartamentelor din zona de Sud a Capitalei s-au folosit cele mai bune materiale, atât la exterior, cât și la interior, cu atât mai mult în amenajarea și decorarea băilor și spațiilor destinate relaxării viitorilor proprietari. Chiar dacă optați pentru un apartament completat cu o cabină de duș performantă, bugetul dumneavoastră nu va fi afectat de costurile serviciilor unui instalator din București atât timp cât vă îngrijiți în mod optim de mentenanța acesteia.

Intenționați să achiziționați un apartament în zona de Sud a Capitalei și puneți un acccent deosebit pe amenajarea băii? Premier Imobiliare vă recomandă să nu vă abateți de la zona de confort, în cazul în care sunteți genul de proprietar care investește o dată și bine într-un spațiu locativ. Puteți miza pe o cabină de duș sau o cadă accesorizată cu funcții de masaj și spa, iar costurile de mentenanță vor fi aceleași în măsura în care solicitați serviciile unui instalator ori de câte ori sesizați probleme cu scurgerea sau presiunea apei. În ambele cazuri, modul în care întretineți ceea ce se află la interiorul apartamentului va condiționa și costul viitor al reparațiilor.

Comments are closed.

Efectul boomerang al luxului din baie: Cada sau cabina de duș va avea cel mai des nevoie de un instalator?