Find us on Google+ Electrocasnice inteligente care iti vor schimba viata - electronice si electrocasnice

Electrocasnice inteligente care iti vor schimba viata

Fiecare om, indiferent de natura sa, are o urma de dezgust pentru anumite activitati cotidiene pe care trebuie neaparat sa le faca, fie ca vor sau nu. Pana in acest punct toata lumea cred ca este de acord cu afirmatia facuta.

Lucrurile se schimba atunci cand aducem vorba de electrocasnice, dar nu orice fel de electrocasnice, cu unele inteligente. Chiar asta este rolul lor, acela de a ne face viata mai usoara, mai rapida si de a ne lasa sa petrecem mai mult timp facand ceea ce ne place.

Asa cum au evoluat si mijloacele de transport, sistemel de incalzire sau modalitatile de comunicare in masa, intr-un mod mult mai alert a avansat si tehnologia folosita de electrocasnicele importante dintr-o locuinta.

Acum e timpul sa trecem la urmatorul nivel, acel nivel la care tehnologia Smart, descrisa ca fiind inventia oamenilor lenesi, se potriveste excelent acestui caracter, din moment ce fiecare dintre noi avem acel gram de trandavie care ne determina sa lasam un electrocasnic sa faca treaba in locul nostru. Vrei sa stii care sunt cele mai cautate electrocasnice Smart ale momentului? Le gasesti mai jos.

Aspiratorul robot

Nu avem nicio urma de indoiala in privinta aspiratoarelor robotizate. Ele aspira foarte bine orice tip de suprafata, o fac des si nu te lasa sa misti un deget, nici macar cand vine vorba de mentenanta lor. Trebuie doar sa le golesti o data la cateva zile.

Spalarea podelelor cu mopul poate fi o activitate destul de plictisitoare, in urma careia te-ai putea alege si cu dureri de spate. Din fericire, producatorii inca lucreaza si isi propun sa obtina un robot de aspirare care sa si spele. Deja exista cateva modele, cele mai cunoscute fiind modelele din gama Scooba, iRobot.

 

 

Masina de spalat Smart

Toata lumea stie ca o masina de spalat rufe este foarte importanta. Cu atat mai bine este atunci cand electrocasnicul mai este si inteligent. Ce ar putea face inteligenta unei masini de spalat? In primul rand, controlezi programele direct de pe Smartphone, pornesti sau opresti masina oricand si monitorizezi activitatea masinii de spalat.

Sunt masini de spalat care odata conectate la telefon iti pot afisa problemele tehnice pe care le intampina respectivul model. Spre exemplu, daca masina de spalat are o problema cu stoarcerea, vei sti asta pentru ca pe telefon iti va aparea atat informatia, cat si o modalitate de rezolvare a problemei.

Uscator de rufe Smart

Uscatoarele de rufe sunt o binecuvantare pentru cei care locuiesc in zone in care conditiile meteo nu sunt chiar favorabile uscarii rapide a rufelor. Desi se spune ca sunt mari consumatoare de energie electrica, in realitate e mult mai economic si practic sa folosesti un uscator decat sa iti intinzi rufele prin toata locuinta si sa pornesti centrala peste tot doar pentru a usca hainele in timp util.

Daca intentionezi sa-ti lasi rufele in uscator pentru cateva ore, timp in care nu esti in apropierea electrocasnicului, e foarte probabil sa gasesti hainele foarte sifonate si sa fii nevoita sa calci toate rufele din cuva uscatorului, ceea ce face ca prezenta uscatorului Smart sa nu mai fie atat de benefica.

Frigidere Smart

Mergi la cumparaturi, iei tot ce iti trebuie, poate chiar mai mult decat ai nevoie, urmand sa lasi toate alimentele in frigider. Frigiderul ajunge sa fie atat de plin incat uiti ce ai bagat in el sau nu gasesti rapid ceea ce iti trebuie. De fiecare data cand deschizi usa trebuie sa stai cateva zeci de secunde pentru a te decide ce vrei sa mananci. Cu cat lasi frigiderul mai mult timp deschis, cu atat exista riscul ca mancarea sa se strice, ceea ce inseamna ca vrei pierde bani.

In anumite zone din lume un procent destul de mare din alimentele pe care le cumpara o familie ajung sa fie aruncate. Te-ai gandit vreodata sa-ti iei o combina frigorifica cu ecran tactil care sa-ti ofere posibilitatea de a vedea interiorul frigiderului fara a-l deschide si care sa calculeze singur perioada de valabilitate a alimentelor? Un frigider Smart e capabil de mult mai mult de atat.

Comments are closed.

Electrocasnice inteligente care iti vor schimba viata