Find us on Google+ Elling la Teatrul de Comedie - teatre

Elling la Teatrul de Comedie

Sambata, 25 iunie, iubitorii de teatru sunt asteptati la spectacolul “Elling” la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Dupa romanul “Frati de sange” de Ingvar Ambjornsen, dramatizare de Axel Hellstenius in colaborare cu Petter Naess, piesa a fost regizata de Vlad Massaci.

“Nu aveam nici un gand sa scriu o serie despre Elling. Vroiam sa scriu o carte despre un om care ii manipuleaza pe cei din jur. In schimbul lui a aparut Elling, un erou de roman complet diferit de cel la care ma gandisem initial. De ce am scris mai multe carti? Pentru ca nu am scapat de el”, declara Ambjornsen.

Piesa “Elling” la Teatrul de Comedie are de toate: candoare, umor, cinism, emotie, stil, gravitate. Povestea prezinta doua personaje nedespartite: doi tineri bolnavi care s-au cunoscut si imprietenit intr-un spital de psihiatrie. Cei doi fac acum parte dintr-un program de reintegrare in societate, un “cuplu ciudat” ce incearca sa functioneze intr-o lume disfunctionala.

Distributie: Marius Florea Vizante, Sandu Pop, Mihaela Macelaru, Serban Georgevici
Scenografie: Andu Dumitrescu
Regie: Vlad Massaci

Data: 25 iunie, 19.00

Elling la Teatrul de Comedie

5 Comments

 1. Blog sisteme de supraveghere spune:

  Si eu as dori sa asist la aceasta piesa. imi place foarte mult de modul in care joaca Vizante.

 2. Mama spune:

  Sincer nu am mai fost la teatru de comediue de aproapre 2 ani, cand am fost un grup de prieteni la un spectacol reosebit si mi-am luat si copii cu mine sa vada si ei.
  PS: Eu sunt din Galati si de aia imi este cam greu sa merg la teatru de comedie

 3. Service Calculatoare spune:

  Foarte util postul mai ales pentru ca maine e 25 iunie :D, m-ar interesa sa vad inca o piesa la teatrul de comedie.

 4. emy spune:

  Nu mai merge asa multa lume la teatru,insa la Teatrul de Comedie am vazut ca sunt mai multi spectatori decat la alte teatre.

 5. Anca spune:

  O piesa proasta, o dezamagire totala, o palma trasa peste fata oamenilor care merg la teatru si vor sa vada ceva de calitate. A iesit lumea din sala.

Elling la Teatrul de Comedie