Find us on Google+ Este vorba despre alegeri … - business

Este vorba despre alegeri …

Este momentul sinceritatii. Spune-mi cat de mult iti doresti sa iti platesti din propriile castiguri o casa, o masina, o vacanta! Sa te bucuri de toate acestea acum, nu peste 30 de ani cand vei fi terminat de platit creditele, ratele, datoriile!

Vestea buna este ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, poti realiza. Cand vrei independenta financiara, o poti obtine. Nu sunt doar vorbe, priveste in jurul tau. Videochatul este una dintre cele mai la indemana surse de venit ale momentului si doar cei care vor sa ignore realitatea neaga acest lucru.

Nu mai este un secret ca modele de videochat de la Laguna Studio castiga suficient de multi bani, incat sa se considere independente din punct de vedere economic. Iar toate acestea se intampla in conditii perfect legale, lucrand dupa un program flexibil si respectand conditii de confidentialitate si discretie.

Este evident ca piata are nevoie de modele de videochat care sa trateze aceasta activitate la fel ca orice job – cu implicare si seriozitate. Zecile de anunturi de angajari videochat pe site-urile oficiale de joburi, efortul studiourilor de a pune la dispozitia modelelor cele mai bune conditii si sumele care le intra acestora in cont o dovedesc.

De exemplu, la Laguna studio videochat, modelele lucreaza in conditii de lux, avand la dispozitie tot ce este necesar pentru a atinge performante financiare mai mult decat multumitoare – de la contract de munca si pana la suport tehnic permanent. Totul se desfasoara in perfecta legalitate.

Chiar si asa, videochatul este privit cu susupiciune. Gurile rele vorbesc pe la colturi despre persoanele care fac videochat, pe de o parte considerande-le lipsite de etica si pe de alta parte invidiindu-le pentru castigurile lor.

Care este, de fapt, diferenta dintre fetele care fac videochat si castiga din asta sume considerabile de bani si cele care doar spera la un astfel de job?

Este vorba despre alegeri … .In timp ce primele stiu ce vor si aleg calea cea mai simpla de a-si indeplini visul, celelalte se lasa influentate, fara sa ceara argumente. Iar cand alegi sa te lasi manipulat de cei din jurul tau, de cei care sunt frustrati ca nu isi pot depasi limitele, de cei care nu au invatat sa gandeasca liber, risti sa iei decizii care te costa, in adevaratul sens al cuvantului. Pentru ca renuntand la videochat, desi stii ca este o cale avantajoasa de a castiga bani, renunti la sansa ta de a te bucura de privilegiile finanaciare pe care le meriti.

3 Comments

  1. Emma spune:

    Nu prea sunt de acord cu formularea “calea ce mai simpla”, deoarece nu consider ca videochat-ul este un job simplu, iti trebuie sa cunosti cel putin o limba internationala la nivel mediu, disciplina si foarte multa munca, asta in conditiile in care se doreste a se avea un salariu lunar mare. Parerea mea.

  2. Luana spune:

    Alegerile sunt cele care ne ghideaza pana la urma viata, iar daca iti doresti sa faci anuite lucruri, nu vad de ce sa nu o faci, mai bine regreti ca ai facut decat ca nu ai indraznit, asta este parerea mea.

  3. Nicola spune:

    Nici eu nu cred ca o cale simpla este cea a videochatului, din contra, si in acest domeniu trebuie sa ai anumite skill-uri pentru a reusii.

Este vorba despre alegeri …