Fast Food Nordsee

Am trait s-o vad si pe-asta: un fast food – Nordsee, pe numele lui –  cu mancare (aproape) sanatoasa si surprinzator de gustoasa.

Se intampla in Afi Palace Cotroceni, acesta fiind cel de-al doilea complex comercial din Bucuresti care are in incinta un fast food Nordsee, primul deschis e in Baneasa Shopping City.

La fastfood Nordsee preparatele arata intr-un mare fel, dichisit asortate, parca si dupa culori, dar si in functie de modul lor de preparare. Intr-o parte a vitrinei se afla fructele de mare, sub forma de frigarui, rondele, salate mixte si fructe exotice, iar de cealalta parte mai multe sortimente de peste, in diferite combinatii, cu mozarella, ciuperci, pane sau crochete.

Preturile sunt mari, in niciun caz aliniate unui fastfood, mai degraba de factura celor peste medie, intr-un restaurant pretentios. N-as zice ca toate. De pilda, o salata cu fructe de mare, rucola si niste alte cateva ierburi, costa 27 de lei. Insa aici e scuzabil, fructele de mare sunt scumpe (chiar si alea congelate).

N-am gasit inca o scuza pentru o bucata file de somon la pretul de 29 lei. El insusi, gol-golutz. Garnitura costa separat, in functie de nivelul fitzelor, fie 18 lei (ciuperci calite sau rondele de cartofi la cuptor), fie 28 lei (orez cu legume si fructe de mare).

Una bucata pastrav eviscerat si preparat la fastfood Nordsee costa 25 lei.  Sosurile vin separat, intr-un cornet din vafa, si sunt ceva mai variate decat in majoritatea restaurantelor, chiar si alea cu specific pescaresc.

Personalul, foarte rabdator si foarte serviabil.

O masa pentru doua persoane la fastfood Nordsee, insemnand cate un fel de mancare, cu garnitura si apa plata, a costat 90 lei. Mancarea insa, e exelenta la gust, desi in mod cert pastravul era de crescatorie, iar fructele de mare dintr-o mare foarte indepartata. 🙂 Garniturile sunt de nota 10.

Nota*: Nord See este cel mai mare lant de restaurante,  magazine si snack shop-uri cu  specific pescaresc din Germania, extins la nivel international.

Fast Food Nordsee

In incinta Afi Palace Cotroceni
www.aficotroceni.ro

Comments are closed.

Fast Food Nordsee