Ferarra Cafe

Aparuta pe Calea Dorobantilor, in zona ASE-ului, Ferarra Cafe nu straluceste prin nimic. Poate doar prin faptul ca numele pare scris gresit, daca ne gandim la capitala provinciei cu acelasi nume: Ferrara. Motivele pentru care Ferrara de Bucuresti a ales sa fie  numita Ferarra, scapa oricarei investigatii logice.

Daca numele cafenelei are ceva rezonanta, chiar si “misspelled”, amenajarile sunt atat de banale raportat la tot ce s-a facut si se face prin celelalte cafenele din Bucuresti, incat o uiti de cum ai iesit pe usa. Dar, pana la iesire, sa aruncam o privire pe meniu, care arata a oferta Metro, de marime A4, cu multe poze viu colorate, puse intr-o devalmasie oarecum vesela. Desi forma meniului difera (si nu in bine), oferta este aceeasi ca peste tot: cateva sandwich-uri, salate, prajituri, cocktail-uri, cafele(evident) etc.

Servirea Ferarra Cafe a fost efectuata de-o fata cu blugii putin cam mici pentru formele (prea)generoase ce tipau sa iasa pe unde apucau. Ea a fost draguta, sarmana, din pacate ce-a adus a fost sub orice critica. Ma refer in primul rand la o chestie numita Frozen Cocos, din care n-am putut lua decat o sorbitura de pai, licoarea reprezentand nebaubilul absolut. Cocktailul Rainbow a fost acceptabil, dar numai raportat la frozenul inainte amintit, in sensul ca m-a ajutat sa scap de gustul neplacut.

Preturile Ferarra Cafe sunt destul de mari pentru calitatea “paharelor” servite, Rainbow-ul fiind 16 lei, destul de aspru pentru un cocktail prost, fara alcool. De 12 lei pentru acel frozen, ramas pentru eternitate in pahar, n-are sens sa mai amintim. Nu-i nimic, putem visa la Ferrara originala.

Ferarra Cafe

Dorobantilor 20-28, Bl. 11
0740 952 504
www.ferarra.ro

3 Comments

 1. vera spune:

  cred ca u esti de la concurenta

 2. Daniel spune:

  mamaaaaa pe tampenii scrie asta, sau e invidios. Nu vad nimic diferit de la oricare alta cafenea din zona, toate sunt la fel. Meniul e acleasi, ai baut altundeva aceeasi bautura si era altceva? Atunci te anunt ca era altceva sau tu nu te ai cu meniul:)). Apoi se deve din start ca esti aerian, nu de alta dar te-ai luat de mune, poate patronul a vrut sa fie original si nu sa se ia dupa ……. tine. Cata gandire inceata. Alo! Aici evolutia. Apucate de vandut ardei decat sa mai scrii artyicole. Poate iti ajuta mai mult:))))

 3. superstrong spune:

  ferarra e o bodega ordinara cu cafea proasta si cocktailuri sinistre
  o mizerie de beller cu sustinatori pe masura, cu o clasa mai mult decat trenul
  get a life!

Ferarra Cafe