Festivalul George Enescu 2013

Festivalul George Enescu 2013 se va desfasura la nivel national in perioada 1 – 28 septembrie 2013, va gazdui peste 150 de evenimente dintre care sase concerte de muzica romaneasca, 14 recitaluri si concerte camerale, 14 mari orchestre cu 28 de concerte, 21 de ansambluri orchestrale si camerale, opt concerte “Enescu si contemporanii sai”, patru spectacole de opera, doua spectacole de balet, 48 de concerte in cadrul concursului international si manifestari in Piata Festivalului.

festival-george-enescu

La Bucuresti, spectacolele se vor desfasura la Sala Mare a Palatului – a carei acustica mult controversata ar putea fi imbunatatita -, Ateneul Roman, Opera Nationala din Bucuresti, Aula Muzeului National de Arta, Sala “Mihail Jora” a Societatii Romane de Radiodifuziune si in Piata Festivalului.

Abonanamentele si biletele pentru Festivalul International “George Enescu” s-au pus deja in vanzare si se pot achizitiona reteaua magazinelor specializate dar si online. Pretul biletelor si abonamentelor variaza in functie de seria evenimentelor si de categoria de loc. Abonamentele vof fi disponibile intr-un numar limitat.

 

Festivalul George Enescu 2013

Comments are closed.

Festivalul George Enescu 2013