Fête de la MUSIQUE

Marţi 21 iunie, în cea mai scurtă noapte a anului, vă așteptăm în curtea Muzeului Naţional de Artă al României, la ediția a 30-a a “Fête de la MUSIQUE” pentru o serie de concerte, de la jazz la pop și indie rock. Începând cu orele 19.00, pe scenă vor urca Nadia Trohin şi Toma Hawk, trupa franceză Jakko, Toulouse Lautrec şi The MOOoD.
Concertele vor avea loc în curtea Muzeului Național de Artă, pe Calea Victoriei, nr 49, vizavi de Ateneul Roman, iar intrarea este liberă.

Programul Fete de la Musique 2011

19.00  Nadia Trohin si Toma Hawk ( jazz)
20.30  Jakko (pop-rock)
http://www.youtube.com/watch?v=5NGEU4nUhns&feature=related
22.00  Toulouse Lautrec (indie-rock)

23.30  The Moods (indie-rock)

 

De câţiva ani, sub impulsul reţelei culturale franceze, România se aliniază Sărbătorii Muzicii, manifestare colectivă în care, în fiecare an incepand cu 1982, la initiativa Ministerului Culturii din Franta, muzicieni profesionişti şi amatori invadează străzile, cafenelele, spaţiile publice pentru a împărtăşi publicului larg pasiunea pentru muzică.
Evenimentul este organizat de Ambasada Franței și Institutul Francez din București, în parteneriat cu MNAR, Studio d’imagination și Pikaso Events.

 

2 Comments

  1. Haine spune:

    Deci eu sincer am o problema cu franceza dar voi cantatii sooper …chiar nu ma asteptam ca mucica franceza sa sune asa de bn :*:*:*

  2. Televizoare LCD spune:

    muzica franceza mi se pare comica. Au si eu interpreti buni, dar nu sunt cantareti de top.

Fête de la MUSIQUE