Find us on Google+ Film - Matinal cu scandal - filme

Film – Matinal cu scandal

Filmul “Matinal cu scandal” / Morning Glory este o noua comedie romantica, in regia lui Roger Mitchell (“Notting Hill,” “Venus”), scenariul Aline Brosh McKenna (“The Devil Wears Prada,” “27 Dresses”) si o distributie de exceptie.

Lumea emisiunilor matinale de televizune este presarata de scandaluri, intrigi si situatii care mai de care mai comice. Becky Fuller (Rachel McAdams), producator TV, primeste o mare lovitura: este concediata de la programul de stiri locale. Ramane in domeniu, dar de aceasta data lucreaza la un show matinal, cu o audienta extraordinar de mica. O fire ambiioasa, Becky isi propune sa revigoreze emisiunea, aducandu-l ca prezentator pe legendarul Mike Pomeroy (Harrison Ford).

Din nefericire, Pomeroy este un infumurat care refuza sa prezinte stiri pe care le considera sub nivelul lui si sa lucreze cu colega lui de studio, Colleen Peck (Diane Keaton), o fosta regina a frumusetii. Pe masura ce conflictele avanseaza, Becky incepe o relatie cu producatorul emisiunii, Adam (Patrick Wilson) si este nevoita sa faca toate demersurile pentru a-si salva relatia, reputatia, jobul si emisiunea.

Regie: Roger Mitchell
Distrbutie “Matinal cu scandal”: Rachel McAdams, Harrison Ford, Patrick Wilson, Diane Keaton, Jeff Goldblum

Film – Matinal cu scandal
Movieplex Cinema Plaza, Hollywood Multiplex, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Cotroceni

3 Comments

  1. Vlad Olaru spune:

    Foarte tare filmul. O comedie sanatoasa, fara prea multe inflorituri sau situatii trase de par. Jocul actoricesc al actorilor din rolurile principale este decent fara a excela, dar nici genul fimului nu cere prea mult. Recomand

  2. Daniela spune:

    Dupa ce am citit articolul mai tare mi-a starnit interesul sa ma uit la el. Filmul pare interesant din trailer si chiar este. Am sa ma uit la el cat de curand la el si o sa va spun cum a fost.

Film – Matinal cu scandal