Find us on Google+ Film: Stoker - filme

Film: Stoker

Un thriller in regia lui Chan-wook Park, Stoker va avea premiera la Bucuresti in aceasta saptamana. Eroina filmului, India Stoker nu a fost pregatita sa-si piarda tatal si cel mai bun prieten Richard intr-un accident auto. Singuratatea din casa lor, pacea din micul orasel linistit, si lucruri nespuse sunt brusc intrerupte de sosirea unchiului Charlie, despre care ea nici nu stia ca exista. Cand Charlie se muta impreuna cu ea si cu mama ei instabila emotional Evie, India crede ca golul lasat de moartea tatalui ei va fi in sfarsit umplut de o ruda de-a lui. La putin timp dupa sosirea unchiului, India incepe sa suspecteze ca acest misterios și fermecator barbat are intentii ascunse. Cu toate acestea, in loc de ultraj sau sentiment de groaza, aceasta femeie se indragosteste nebuneste de el.

Stoker

 

Filmul Stoker ii are în distribuţie pe Mia Wasikowska, Matthew Goode, Dermot Mulroney, Jacki Weaver,  Phyllis Somerville, Alden Ehrenreich, Lucas Till, Ralph Brown, Judith Godreche şi Nicole Kidman.

Filmul va rula in Bucuresti la: Cinema City Cotroceni, Cinema City Cotroceni VIP, Cinema City Sun Plaza, Glendale Studio, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, The Light.

 

Film: Stoker

 

2 Comments

  1. Florin. spune:

    sper sa fie pe masura asteptarilor mele.

  2. Roxana spune:

    Inca de cand am vizualizat lista aparitiilor din acest an, Stoker si-a gasit locul 🙂 O sa fie un film bun, sunt sigura de asta!

Film: Stoker