Film: That’s my boy

Film: That’s my boy

Pelicula este o productie Happy Madison, fiind regizata de Sean Anders, dupa un scenariu de David Caspe.

Subiectul acestei productii cinematografice este dat de modul in care adolescentul Donny Berger (Adam Sandler) ajunge tata din intamplare.

Donny Berger avea doar 14 ani cand a avut o relatie cu profesoara sa Mary McGarricle (Susan Sarandon). In urma acestei aventuri, profesoara ajunge la inchisoare, insa da nastere unui baietel. Donny va trebui sa isi creasca fiul, insa esueaza in aceasta misiune.

 

 

Dupa 30 de ani, tatal si fiul se reintalnesc.  Todd (interpretat de Andy Samberg) este un investitor de succes si lucreaza pe Wall Street.  De cand a plecat de la tatal sau, Todd nu l-a mai intalnit timp de 30 de ani .  Donny are probleme cu Fiscul si mari datorii, prin urmare se gandeste ca singura salvare poate veni de la fiul sau, de la care sa obtina banii si sa-si plateasca datoriile pentru a nu ajunge la inchisoare.
In ajunul nuntii lui Todd cu Jamie (interpretata de Leighton Meester), cei doi se vor revedea. Intalnirea nu va fi una reusita, tatal reusind sa provoace stupoare si toate pregatirile de nunta voi fi date peste cap.  Fiind o sansa ca cei doi sa se impace dupa atata timp, incercarile lui Donny ne vor tine cu sufletul la gura si ne vom amuza vazand interesul sau de a fi un tata adevarat.

Din distributia  filmului: That’s My Boy mai fac parte James Caan, Vanilla Ice, Will Forte, Ciara, Milo Ventimiglia, Rachel Dratch, Eva Amurri Martino si Tony Orlando.

Comedie
SUA, 2012
Regie: Sean Anders
Distributie: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester, Susan Sarandon
Durata: 116 min
Data lansare in Romania: 17 august 2012

1 Comment

  1. Laurentiu spune:

    E primul pe lista pentru perioada urmatoare…sa treaca putin canicula, sa revin in Bucuresti si sa vad ce ii poate pielea..nici nu ma gandesc sa ma uit pe net, mi se pare prea interesant.

Film: That’s my boy