Find us on Google+ Film: The Call - filme

Film: The Call

Filmul The Call, in traducere Apel de urgenta, relateaza momentul din viata unei adolescente americane, Casey, interpretata de Abigail Breslin care  este rapita de un ucigas in serie, interpretat de Michael Eklund. Ea reuseste sa telefoneze de pe mobil la 911, inchisa fiind in portbagajul masinii rapitorului,. Din acel moment, viata ei depinde de vocea de la capatul firului, operatoarea , interpretata de Halle Berry, ce a raspuns apelului mobilizand toate resursele disponibile pentru a o gasi.

thecall

Munca ce o presteaza Jordan, ca operatoare la 911, nu este pentru cei ce nu pot rezista presiunii. De multi ani in aceasta slujba, Jordan a salvat mii de vieti, o singura data confruntandu-se cu o situatie cu deznodamant tragic. Acest incident ii bulverseaza viata si, sustinuta de iubitul e poliist, Paul, interpretat de Morris Chestnut, face eforturi sa uite si sa mearga mai departe. Apelul lui Casey o readuce cu gandul in trecut. Scenariul rapirii ei i se pare neobisnuit de familiar si Jordan simte ca trebuie sa actioneze cum n-a mai facut-o pana acum: implicandu-se direct si determinand-o pe Casey sa participe activ la operatiunea de salvare, conducandu-i astfel la criminal.
Thrillerul The Call– Apel de urgenta, o productie Troika Pictures si WWE Studios, in regia lui Brad Anderson. Scenariul este realizat de Richard D’Ovidio, dupa un subiect de Richard D’Ovidio, Nicole D’Ovidio si Jon Bokencamp. Producatorii filmului sunt: Jeff Graup, Michael J. Luisi, Robert L. Stein, Michael A. Helfant si Bradley Gallo, iar producatori executivi William C. Gallo, Philip M. Cohen, Dale Rosenbloom si Guy J. Louthan. Din distributie mai fac parte actorii Michael Imperioli, David Otunga si Ella Rae Peck.

The Call va rula in Bucuresti la Cinema City Cotroceni, Grand Cinema Digipplex, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light,  Cinema City Sun Plaza.

 Film: The Call

1 Comment

  1. Roxana spune:

    Am vazut si trailer-ul, povestea e chiar frumoasa. Astept insa sa ajung in cinema si sa-l urmaresc, am vaga impresie ca o sa fie unul dintre filmele reusite ale acestei primaveri.

Film: The Call