Find us on Google+ Film: Ultimul corupt din Romania - filme

Film: Ultimul corupt din Romania

Lansare film: Ultimul corupt din Romania

Filmul Ultimul corupt din Romania este continuarea succesului cinematografic Poker, ambele in regia lui Sergiu Nicolaescu, care, de aceasta data, a pregatit noi intamplari pentru protagonistii sai.

 

Astfel, mafiotul Titel Pangica (Horatiu Malaele) a devenit doctor in stiinte si a donat bani pentru un muzeu memorial inchinat vietii si operei sale: de la vanzator de rame in Obor la senator. Custodele muzeului este bunul sau prieten Claudiu Vitelaru (Valentin Teodosiu), caruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker – chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Gaitan) – continua sa ajute nevestele disperate sa-si ia viata in piept cu ajutorul silicoanele. Iar iubita lor – prin rotatie – Monica Lacusta (Catalina Grama) a ajuns sa aiba si ea o functie in guvern. Apare, in sfarsit, si Marcel (Ion Ritiu) pe care l-au asteptat mai rau ca pe Godot in Poker. Mai bine nu-l asteptau. Marcel – general din serviciile secrete – trebuie sa rezolve eterna si fascinanta cerinta a Bruxelles-ului: sa aresteze un corupt. Si cine e mai la indemana pentru asta decat unul dintre prietenii de-o viata? Care dintre ei?

Regizorul Sergiu Nicolaescu a realizat cea de-a treia comedie din cariera sa, dupa “Nea Marin Miliardar” si “Poker”. Filmul “Ultimul corupt din Romania” va fi lansat pe marile ecrane pe 17 februarie si constituie o ironie la adresa societatii actuale.

Trailer film Ultimul corupt din Romania:

 

Regie: Sergiu Nicolaescu

Distributie: Jojo, Horatiu Malaele, Mircea Diaconu
Gen: Comedie
Premiera in Romania: 17 februarie 2012.

2 Comments

  1. Vanzari apartamente spune:

    cu siguranta va fi un film de mare augur :D:D

  2. Agentie imobiliara spune:

    o ador pe JOJO, e geniala! joaca foarte bine. presimt ca are sanse mari sa ajunga la holywood!!

Film: Ultimul corupt din Romania