Filme – Un altfel de Halloween

Cinematograful Movieplex din cadrul Plaza Romania organizeaza o noapte-maraton de filme de actiune. Spectatorii vor avea ocazia sa-si intalneasca actorii preferati pe parcursul vizionarii consecutive a cinci filme best action-thriller ale momentului, care vor rula in noaptea de 27 spre 28 octombrie.

Cu ocazia Halloween-ului, clientii Movieplex sunt asteptati sa se bucure de o noapte plina de filme de actiune si surprize. Toti clientii care vor achizitiona un bilet la evenimentul din seara de 27-28 a.c beneficiaza de un bilet la un pret special pentru vizionarea celor cinci filme consecutive din programul evenimentului. Spectatorii au sansa de a castiga unul din marile premii puse la bataie, insa fiecare participant la maraton castiga garantat si un premiu instant.

Nici cei mici nu au fost uitati. Movieplex le ofera tuturor copiilor cu varsta pana in 12 ani un pachet special, constand intr-un bilet la un film si un meniu mic. Oferta este valabila sambata si duminica ( 27 si 28 octombrie), in timpul zilei, pentru toate filmele de animatie din programul Movieplex.

„Am pregatit la Movieplex o Sarbatoare de Halloween aparte, in care spiritele prind viata prin intermediul filmelor si al atmosferei create. Noaptea, toti clientii nostri se vor putea bucura de un adevarat maraton al filmelor, din care nu vor lipsi buna dispozitie si premiile surpriza. Am pregatit si premii instant atragatoare, pentru absolut toti participantii la maraton. Avem si o tombola in care punem la bataie gadgeturi de groaza, oferite de partenerii nostri si Plaza Romania. In timpul zilei, copiii beneficiaza de preturi speciale si au filme de animatie pentru toate gusturile.”, au declarat reprezentantii Movieplex.

Filmele proiectate la maratonul de filme organizat in cinematograful Movieplex din Plaza Romania sunt :

• Taken 2: Teroare in Istanbul
• Brutele/Savages
• Sweeney: Justitie la limita legii
• Eroi de sacrificiu 2/The Expendables 2
• Ultima razie/End of watch

Comments are closed.

Filme – Un altfel de Halloween