Find us on Google+ Folk - Raul Carstea si Constantin Neculae - concerte

Folk – Raul Carstea si Constantin Neculae

Vineri, 6 mai, sunteti invitati la un eveniment deosebit: Raul Carstea si Constantin Neculae, autorii unuia dintre cele mai bune albume folk ale anului 2009, “Delta lunara”, va vor oferi cu drag un recital cu muzica lor de exceptie, din care adevarata poezie nu va lipsi.

“Delta lunara” s-a nascut din dorinta celor doi de-a strange laolalta cele mai bune piese compuse de-a lungul a 22 de ani. Astfel, acest disc se vrea a fi un album de colectie, la care, asemeni unei carti valoroase, sa revii din cand in cand pentru a mai citi cate-un pasaj.

Titlul albumului descrie ceea ce gandesc cei doi despre muzica lor. Delta este mediul cu cea mai mare biodiversitate, reprezentand simbolul abundentei de viata si de trairi, iar asocierea cu luna, loc total neprielnic vietii, vine sa descrie locul muzicii folk in ziua de azi. Una din frumusetile acestui album e faptul ca toate cele 17 piese sunt scrise pe versurile unor poeti precum Nichita Stanescu, Ion Minulescu, Mircea Dinescu, Negoita Irimie sau Adrian Paunescu.

Raul Carstea si Constantin Neculae nu doar au readus la lumina niste bijuterii ale literaturii romanesti, ci au si reusit sa le imprime o anumita stare si viziune, prin tocmai muzica si interpretarea lor. Au reiesit, asadar, 17 piese aerisit orchestrate si lucrate cu multa sensibilitate.

Data: 6 mai, 20.00

Folk – Raul Carstea si Constantin Neculae

Clubul Taranului Roman

Comments are closed.

Folk – Raul Carstea si Constantin Neculae