Funky Lounge

Asezat in zona fitoasa a bulevardului Decebal, Funky Lounge se integreaza perfect in peisaj. Nu are nimic in plus, dar nici in minus, raportat la celelalte cafenele din zona.
Aici intra: terasa cu mese si scaune, intercalat cateva canapele si masute mai joase (la fel e aranjat si in interior), meniu de lounge (cateva mancaruri gen “minuturi”, salate, cocktail-uri, cafele diverse, freshuri etc). Calitatea e la nivelul zonei, adica buna. Populatia aferenta e si ea, la fel ca in toate locatiile concurente in zona Funky Lounge, formata din arabi, fete dornice de afirmare, doamne ce ies in grup cu prietenele pentru a evada din rutina casniciei si pentru a mai face cate-o ocheada in voie, simtindu-se tinere inca si admirate etc.

Viata curge destul de lin la Funky Lounge, n-ai motiv sa-l ocolesti, daca esti in zona, dar n-ai motiv sa-l preferi vecinului. In general, in zona Decebal, cel mai evident criteriu de alegere a locatiei il constituie punctul in care ai gasit loc de parcare. Te asezi la prima cafenea/lounge intalnita, oricum toate sunt la fel, incepand de la muzica si terminand cu meniul, cu variatii atat de mici incat nu merita efortul de a alege.
Preturile sunt maricele, si ele aliniate zonei.

Funky Lounge

B-dul Decebal, nr 9
0755-155 155
www.funkylounge.ro

Comments are closed.

Funky Lounge