G-Point Lounge

Acest G-Point Lounge are un aspect de cafenea, lounge sunt doar 3-4 canapele asezate in “fundul” cafenelei. Parcarea e cosmaresca, ca oriunde pe Decebal. Muzica e puternica, un gen de muzica destul de antrenant, si televizoarele lcd sunt la loc de cinste (duminica seara erau meciuri). 😉
Plin ochi, G-Point-ul, cu lume pestrita, nu chiar de fitza, ci de aspiranti la fitza. Doar banii le lipsesc, probabil.
Era o singura masa libera, cea din dreptul usii, oferita cu larghete de o bruneta. Refuz, nu-mi place sa stau pe post de portar. Coup de foudre! Se ridica un tip de la masa vecina, si bruneta jubileaza: “Uitati, va ofera patronul nostru masa lui!”. Mai-mai sa urinez de placere, dar m-am abtinut, parc-as fi presimtit ca voi avea nevoie putin mai tarziu de lichidul amintit. Asezat in dreptul holului ce ducea la bucatarie, puteam fi considerat un fericit, daca bruneta ar fi catadicsit sa ma bage in seama. Din pacate pentru mine, ea fuma asezata pe unul dintre scaunele de la bar, si discuta cu barmanul, fumand relaxata. Dupa ce-au trecut vreo 10 minute de asteptat, am inceput sa ma uit insistent; vax! Imi ocolea privirea atat de natural incat m-am pipait, crezand ca visez. Nu visam, pentru ca, dupa ce si-a terminat tigara, a venit direct la mine, tot fara sa ma priveasca, moment in care am descoperit ca avea un piercing intr-o nara.
Comanda: G-Point cocktail si cafea G-Point.
Si-asteapt, si-astept… si ea fuma la bar cocotata pe scaun… si-astept… si ea vorbea cu barmanul si cu o colega… si-astept… si trece PATRONUL pe langa bar si nu zice NIMIC, desi vedea nesimtirile fumand si trancanind, in vreme ce sala era plina ochi! Incredibil!
Dupa vreo 15-20 minute, am strigat-o (din cauza volumului muzicii, fiindca era la doar 2m de mine), si-am intrebat-o daca s-au apucat de comanda, fiindca in caz contrar as vrea sa plec. Ehe, ce privire scarbita mi-a aruncat madama cu sarma-n nas, n-ati zarit prea des. “Sigur ca s-au apucat!”
In 2 minute erau si apucati, si terminati, cu sarmoasa punand produsele pe masa fara sa scoata nici macar un grohait, necum sa mai priveasca la amaratul client. I-am cerut nota in momentul in care cocktail-ul a facut contact cu masa. S-a strambat, tot fara sa ma priveasca. M-am intrebat daca nu cumva o doare nasul din cauza sarmei. N-am intrebat-o. Nu din jena, ci tot din cauza volumului muzicii. Oricum n-as fi inteles raspunsul, chiar daca mi l-ar fi dat. Nota a adus-o in 30 secunde.
Cocktail+cafea=50lei. Dincolo era mai ieftin! 🙂 Fix 50 lei i-am lasat si-am plecat. Despre ea, pot pricepe ca e nesimtita, dar ca un patron sa accepte atitudinea asta, in care sarmoasa se purta in local de parca ar fi fost propriul si personalul sau G-Spot… ma depaseste!

G-Point Lounge

Adresa: B-dul Decebal nr. 14
Telefon: 0752 476 468
www.gpoint.ro

Comments are closed.

G-Point Lounge