Gambinos Pizza un loc in care preparatele culinare au un gust suprem

Gambino’s Family Pub & Bistro este un restaurant amenajat intr-un stil ce aminteste de anii 30, situat pe strada Vasile Lascar, numarul 24, in Sector 2, Bucuresti. Eleganta si ambientul original se vede inca de la intrarea in restaurant. Pe de alta parte, pentru orice client este o reala placere sa serveasca masa intr-un asemenea local in care dincolo de un decor special sunt intampinati de muzica de calitate si de un personal atent. Desi din oferta restaurantului fac parte preparate dintre cele mai diverse, pizza este cel mai iubit dintre toate. Din acest motiv, clientilor le este cu mult mai familiara denumirea Gambinos Pizza decat Gambino’s Family Pub & Bistro.

Gambino’s Family Pub & Bistro are o oferta extrem de atractiva

Din oferta Gambino’s Family Pub & Bistro fac parte diferite tipuri de pizza, atat pentru vegetarieni, cat si pentru persoanele care iubesc sa consume pizza cu carne. Nu lipsesc pizza Pizza Hawaii, pizza Napoletana, Big Mama, Capriciosa, Diavola, East Side, Full Meat Load, Gambino’s Pizza, Green Dots si multe alte tipuri al caror gust seduc milioane de persoane din intreaga lume. Spre exemplu, Gambinos Pizza continua povestea pizzei Margherita, despre care se spune ca a fost preparata prima data in anul 1890 de catre Raffaele Esposito in onoarea reginei Italiei, Margherita de Savoia. Reteta pizzei Margherita are ca substrat drapelul national al Italiei, deoarece topping-ul este asigurat de rosii (culoarea rosie), mozzarella (culoarea alb) si busuioc (culoarea verde).

De asemenea, din oferta Gambino’s Family Pub & Bistro nu lipsesc salatele absolut delicioase, inclusiv atat de cunoscutele salate cu ton, bulgareasca sau Caesar. Exista, bineinteles, salata Gambino’s. Nu in ultimul rand, desertul este prezent in forme diferite, de la Tiramisu la celebrele clatite cu ciocolata.

Din ce zone ale capitalei se pot face comenzi pentru livrari

Toate produsele prezentate de Gambinospizza.ro pot fi comandate la orice ora din zi si din noapte, deoarece se asigura livrari non-stop. Livrarile de pizza se fac in toate zonele capitalei in sectorul 1, zonele Bulevardul Ion Mihalache, in Dorobanti sau in zona Charles de Gaulle si in multe alte zone din acest sector, dar si in toate celelalte sectoare.

Comenzile pentru pizza se dovedesc foarte utile in situatii diverse: petreceri adulti si copii, maratoane filme online, seri in care un singur pas in afara patului poate parea epuizant, iar gatitul nu poate sa intre in discutie, la serviciu s.a.m.d.

Comenzile mai mari de pizza se rasplatesc

Comenzile mai mari, de la 3 pizza, se raspandesc cu inca o pizza oferita gratuit de catre Gambino’s. De asemenea, de pe site se pot face si comenzi pentru bauturi racoritoare. Comenzile se pot realiza extrem de simplu, telefonic sau prin completarea unui formular online.

Gambinos Pizza a reusit ca intr-un timp scurt sa construiasca o adevarata familie formata din clientii pe care i-a sedus cu ajutorul produselor si prin seriozitate cu care ofera servicii.

Comments are closed.

Gambinos Pizza un loc in care preparatele culinare au un gust suprem