Gargantua Cafe & Restaurant

Pe un colt al parcului Gradina Icoanei, Gargantua Cafe a aparut fara prea multa zarva, luand locul unei defuncte cafenele despre care nimeni nu-mi mai aminteste nici macar numele. S-ar parea ca locul asta nu beneficiaza de un feng-shui prea bun, fiindca nici in noua prezentare nu prea reuseste sa convinga, si nu numai pe mine, localul fiind aproape gol la ora de seara.

Gargantua Cafe & Restaurant este impartit in doua, la intrare o cafanea mica, cu aproximativ 15-20 locuri, urmata de barul care mascheaza restaurantul ce s-a dorit usor fitos, cu canapale de perete tapisate cu catifea visinie, lumanari… o incercare de eleganta, destul de reusita. Am ramas in cafenea, fiindca sa te asezi singur intr-un restaurant gol, e destul de deprimant, chiar daca el are canapele visinii. 😆

Am luat o cafea After 8… mai bine stateam inca jumatate de ora in ploaie, desi afara erau vreo 5 grade, cred ca senzatia ar fi fost una mai placuta. Cafeaua asta avea un gust de chimicala care mi-a strepezit dintii. Ce-i drept, nu mai mult decat fresh-ul de grapefruit care avea 3 cuburi de gheata (sper c-ati retinut temperatura de-afara), si era si un pic botezat, dupa parerea mea.

gargantua_cafe

La Gargantua Cafe & Restaurant servirea a fost acceptabila, desi zambetele si interesul nu si-au facut simtita prezenta niciun moment. Pur si simplu mi-au aratat in permanenta ca ma servesc doar fiindca primesc niste bani pentru asta, desi nu le face nicio placere.
Wireless-ul, in schimb, e bunicel si neparolat (aviz celor care au drum prin parc 😆 ).

Daca mai prind vreo ploaie si trafic blocat in zona Gradina Icoanei, poate mai intru, dar nu mai cer decat apa plata si esspresso (poate ala o fi mai usor de preparat). Altfel nu prea se justifica o revenire.

Gargantua Cafe & Restaurant

Parc Gradina Icoanei (pe colt)

5 Comments

 1. Stefan spune:

  O experienta total neplacuta!

  Din pacate experienta pe care am avut-o aseara (08.07.2010) la terasa restaurant Gargantua a fost una total neplacuta. O sa fiu succint pentru ca nu vreau sa pierd vremea:
  – desi locatia era aproape goala comanda de bauturi ni s-a luat abia dupa 10 min.
  – Cand ni s-au alaturat 2 prieteni a trebuit sa chemam noi chelnerita pentru ca ea nu s-a mai sesizat pret de vreo 15min
  – Am comandat si un aperitiv care n-a mai venit deloc. In schimb, chelnerita ne-a spus: “Stati linistiti ca vorbesc la bucatarie sa nu-l mai faca… e tarziu acum …”
  – Somonul la gratar cu sos pesto a venit fara sos pesto si doar la cererea noastra s-a adus suplimentar
  – La sfarsit cand am cerut nota, a durat cam 35 minute, timp in care ne-am uitat noi pe meniu si am decis sa platim cat consumasem…

  Cand am vrut sa dam feedback am primit replica:”Sistemul e de vina .. merge greu..”

  Nu recomand aceasta terasa decat daca vreti sa va faceti nervi!

 2. Andrei spune:

  Mai nou au si delivery. Nu am fost acolo – deoarece mereu este plin. Banuiesc ca nu degeaba. Ce pot sa va spun este ca pizza este mai mult decat gustoasa.

 3. Corina spune:

  Noi mergem foarte des la aceast restaurant. Intr-adevar, uneori cand e plin asteptam cateva minute in plus comanda, dar nu e foare deranjant pentru ca noi venim sa ne relaxam pe terasa dinspre parc, care are si vapori de apa.

 4. Andreea spune:

  Eu am fost zilele trecute invitata de niște prieteni si m-a uimit ce au putut face oamenii aceștia dintr-un wc. Bravo lor!

Gargantua Cafe & Restaurant