Gradina cu Artisti, pe 20 – 21 aprilie, in Parcul Gradina Icoanei din Bucuresti

Workshop de percutie, ateliere de plantat rasaduri, yoga pentru familii si multe alte surprize la Gradina de Artisti, editia de primavara

Pentru ca primavara insista sa fie capricioasa, planuim sa o trezim de-a binelea in weekendul 20 – 21 aprilie, in Parcul Gradina Icoanei, la cel mai relaxat si relaxant mini-festival urban, anul acesta de doua ori mai mare si mai creativ –  Gradina cu Artisti.

Am pregatit spectacole de teatru cu trupa Sufletos, workshop-uri de percutie cu Jean Baptiste Manitou si Ana Maria Arlequin, ateliere de creatie pentru toate gusturile si yoga pentru familii cu Nirvana Yoga, dar si targ mare cu mesteri priceputi care ne aduc haine, accesorii felurite, decoratiuni, jucarii, ce mai buna inghetata din oras si multe alte lucrusoare de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa.

Nu ii chemam doar sa isi expuna comorile dar sa ne arate si din secretele manufacturarii asa ca va asteapta multe ateliere pentru cei mici si mari: de plantat rasaduri de primavara cu Valentina Ionita, de muzica cu Claudia Bistriceanu, de pictura pe lemn cu Andreia Martinescu, de Diamond Dotz cu Buticul Lizzucai, de pictura pe ceramica cu Ch’artist – Paint your own pottery Studio, de decoupage cu Dori’s Creations, de pictura pe brelocuri fistichii si puzzle-uri 3D cu Sarang Hanguk si de impaslit lana si de pictura pe sticla si metal cu Zonta Club, de iepurasi cu Spellbind Creations dar si de impletituri, pentru tinutele de primavara.

Ca de obicei, prietenii nostri de la Green Dog si Hope vin cu sa va povesteasca despre catei si pisici de cunoscut, iubit si adoptat dar si cu obiecte de cumparat pentru a sustine cauzele lor.
Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera.
Urmatoarele editii programate sunt: 18 – 19 mai (Parcul Kiseleff), 25 – 26 mai (Gradina Icoanei), 15 – 16 iunie (Parcul Kiseleff) si 22 – 23 iunie (Gradina Icoanei).
Programul complet al Gradinii de primavara il gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu Artisti (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) si pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/.
Parteneri media: RADIO GUERRILLA, Romania libera, Revista Atelierul, IQads, SMARK, Eva.ro, acasa.ro, PRwave, IQool, TheTrends.ro, FEEDER.ro, GOKID.ro, SuntParinte.ro, 4arte, Fashion8.ro, Goingout, InOras.ro, Bucuresti – bucuresteni.ro, Romania Pozitiva, Cotofana urbana, Recreativo.
Detalii despre eveniment la anca@creativearts.ro.

Comments are closed.

Gradina cu Artisti, pe 20 – 21 aprilie, in Parcul Gradina Icoanei din Bucuresti