Find us on Google+ Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale - ateliere

Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale

Fundatia Calea Victoriei organizeaza, din 17 aprilie, Atelierul Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale, sustinut de actrita Ana-Maria Karina Nagy.

Gesturile sunt cartea noastra de vizita. In fiecare ipostaza din viata noastra, cei din jur ne citesc intentiile in atitudinea pe care o adoptam.V-ati intrebat care sunt markerii somatici pe care ii manifestati?Inteligenta corpului transpare din limbajul gestual, iar gandurile sunt expuse interlocutorului.

60% din discursul nostru il comunicam nonverbal. In mediul de afaceri acest aspect trebuie controlat extrem de bine, pentru a nu constitui un dezavantaj in negocieri.

Cursul: Gramatica gesturilor prezinta codul posturilor pe care fiecare dintre noi le manifesta subconstient fara sa dea importanta mesajului pe care acestea il transmit. Timp de 4 saptamani, cursantii isi vor exersa gestualitatea abordand diverse teme de discutie din sfera activitatilor zilnice. Ne preocupam de relatia pe care individul o dezvolta fata de mediul in care traieste, prin prisma comportamentelor cognitive, afective si volitive.

Fiecare cursant primeste un suport de curs si este sustinut de atmosfera relaxata, sa isi constientizeze atitudinea.

 

Lector: Ana-Maria Karina Nagy

Data incepere: 17 Aprilie 2012; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4; Frecventa: saptamanal, marti

Cost: 200 ron; Cost studenti si pensionari: 170 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et. 3.

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

2 Comments

 1. Noni spune:

  Se organizeaza numai chestii misto, pacat ca siin restul oraselor!

 2. Traduceri autorizate spune:

  Da, intradevar, acum este general acceptat faptul că anumite expresii faciale de bază de emoţii umane sunt recunoscute în întreaga lume – şi că utilizarea şi recunoaşterea acestor expresii este mostenita genetic, mai degrabă decât condiţionate social sau învăţate.

  Deşi s-au dovedit a fi variaţii minore, emoţiile de bază ale omului sunt în general, şi o parte a caracterului genetic al omenirii:

  Aceste expresii emoţionale faţă sunt:

  fericire
  tristeţe
  frică
  dezgust
  surpriză
  furie

  Charles Darwin a fost primul care a făcut aceste afirmaţii în cartea sa Expresiile emoţiilor la om şi animale, publicata în 1872. Afirmaţiile lui Darwin despre expresiile faciale mostenita genetic a rămas un subiect de dezbatere mult pentru mai mulţi ani.

  Si acum toate informatiile sunt accesibile tuturor prin astfel de cursuri.

Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale