“Hai sa facem sex”, regia Felix Crainicu

“Hai sa facem sex”, regia Felix Crainicu. Cu Darius Daradici, Ioana Ernea, Denisa Nicolae, Valentin Paraschivu, Alexandru Zob.

Scenografia: Maria Nicola
„Hai să facem sex” – 20 Septembrie 2018, ora 20.00

4 personaje colorate, fiecare cu pozitia lui, intr-un spatiu de joc de parca ar fi desenat cu carioca. Sunt sotia, sotul, fata si profesorul. Sotia si sotul cui ? Ce fel de fata ? Ce fel de profesor ? N-o sa aflam decat spre sfarsit. Se intalnesc pe rand in combinatii de doi sau trei si isi propun sa faca sex. Ba vor, ba nu vor, ba mai mult vor altceva. Ce vor de fapt ? Tot la sfarsit ne vom da seama. Cu ce ne ajuta asta ? Sa intelegem ca acelasi lucru il vrem multi dintre noi de fapt. Ne-ar placea sa credem ca majoritatea. Daca nu toti… Si e de-a rasu’-plansu’.

 

Nu este o piesa nici stridenta, nici vulgara, nici una cu accente grotesti sau voit pornografica. Este mai degraba o piesa de teatru dulce-amara despre cum poti scapa de condamnarea la singuratate prin iubire. Piesa de teatru reprezinta o meditatie dulce-amara pe tema, atat de actuala, a lipsei de comunicare, a lipsei de iubire, a insingurarii si a instrainarii – toate tot mai prezente in viata noastra.

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se realizeaza incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Pentru rezervari si detalii: 0723.196.376.

 

2 Comments

  1. Roxana spune:

    Un nume aparent vulgar insa pare mai degraba incitant, sper ca o sa atraga publicul. Eu o sa merg din pura curiozitate, nu ma astept sa fie ceva wow dar nici ceva de slaba factura, sper doar sa merite biletul 🙂

  2. o sa atraga publicul cu siguranta, si asta datorita numelui!

“Hai sa facem sex”, regia Felix Crainicu