Handmade for Life – eveniment caritabil la Literat Caffe

Literat Caffe va gazdui evenimentul “Handmade for Life” – Sambata 10 noiembrie 2012, intre orele 10.00-22.00.

Organizat de Pandora Handmade, evenimentul reuneste mai multi artizani hand-made, care prin vanzarea propriilor creatii aleg sa sustina activitatea Asociatiei pentru Siguranta Mediului si a Animalelor (ASMA)

Cu prilejul acestui eveniment, Literat Caffe devine casa bijuteriilor, al accesoriilor si obiectelor hand-made, al creativitatii si al faptelor bune si frumoase.

 

 

“Vom avea o expozite hand-made cu vanzare si multe alte surprize, printre care workshop de hanji craft si origami, cosuletul traditional coreean Hanbok, si workshop de caligrafie coreeana.
Doamna KIM va ofera produse handmade coreene – hanji craft.
Restul artizanilor invitati va vor incanta privirea prin culoare si imaginatie !” , Gabi Ghimpasanu – Pandora Handmade.

Beneficiarul acestui eveniment, Asociatia pentru Siguranta Mediului si a Animalelor, are ca scop diminuarea numarului de animale abandonate in spatiul public, prin imbunatatirea conditiilor din adaposturile existente, prin activitati de sterilizare a animalelor cu si fara stapan, prin promovarea adoptiilor si prin programe de educare ale populatiei.

Pentru atingerea acestor obiective, asociatia isi doreste sa abordeze strategii noi, prin incheierea de parteneriate in beneficiul asociatiilor si adaposturilor (pentru hrana, medicamente), prin organizare de evenimente si alte activitati care sa sustina acest demers.
Ca modalitate de lucru, ASMA isi doreste o abordare pe zone, dinspre exteriorul spre interiorul capitalei, cunoscand faptul ca la marginea Bucurestiului, in zonele de case, abandonul reprezinta sursa principala a cainilor fara stapan.

Anul acesta si cel viitor, zona in care ASMA isi concentreaza eforturile este Jilava, obiectivul fiind sterilizarea tuturor cainilor, cu si fara stapan, construirea unui adapost si stabilirea parteneriatelor care sa-l ajute sa se auto-administreze.

Mai multe despre activitatea ASMA, deocamdata, aici :http://www.facebook.com/jurnalulunuivoluntar.

Membrii fondatori ai organizatiei, printre care se numara Roxana Chirita, Adina Ruse si Ana-Maria Hutu, doresc sa exprime multumiri tuturor celor care s-au implicat in acest proiect, indeosebi domnisoarei Gabi Ghimpasanu, care a initiat programul.

 

1 Comment

  1. Omega Peter spune:

    Aprecies foarte mult articolele hand made, si mai ales pe cei care le creeaza. Genul asta de expozitii cred ca incanta pe toata lumea.

Handmade for Life – eveniment caritabil la Literat Caffe