Find us on Google+ Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou - filme

Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou

In 2007, prima parte a animatiei Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou lua premiul Oscar. De aceasta data, Mumble si Gloria au un pui, Erik, care incearca din rasputeri sa isi gaseasca abilitatile speciale in lumea amuzanta a pinguinilor imperiali. Va veti amuza pe ritmuri diverse, hip-hop, pop si cadou special pentru publicul roman – “Dragostea din tei”.


Partea a doua a animatiei premiate cu Oscar in 2007 readuce pe marile ecrane peisajele din Antarctica si pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble, Gloria si prietenii lor Ramon si Lovelace.

In Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou pericole nebanuite le ameninta specia si toti trebuie sa se uneasca si sa danseze pentru a se salva.

Cum unele dintre cele mai amuzante personaje ale filmului sunt nedespartitele crustacee interpretate de Brad Pitt si Matt Damon, tot lor le revine sarcina unei interventii extrem de amuzante pe finalul hitului romanesc “Dragostea din tei”.

Loredana, Horia Brenciu, Pavel Bartos, Wilmark si Valentin Teodosiu sunt vedetele care pun vocile in varianta dublata in romana.

Trailer Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou:

3 Comments

  1. Cauciucuri vara spune:

    Le-am vazut pe amandoua unul dupa celalalt. Chiar mi-au placut

  2. Vanzari apartamente spune:

    foarte tare filmul si partea 1 si a 2-a !!! Clar trebuie vazut !!! :X:X 😀

  3. Agentie imobiliara spune:

    Abia astept sa il vad si pe 2. mi-a placut primul la nebunie!!! are asta micu niste ochisori exceptionali. producatorii sunt geniali! un film special creat pentru copii. bravo!

Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou