Find us on Google+ Hara - Poveste de iarna - concerte

Hara – Poveste de iarna

POVESTE DE IARNA
HARA a luat fiinta in anul 2000 la Cluj-Napoca fiind imediat remarcata datorita creatiilor originale ce combina cu farmec si inspiratie elemente de rock, pop, muzica celtica si folclor romanesc.
Piese ca “Aiurea”, “Nu-mi pasa”, “Cine”, “Dor de tine”, “Nostalgie (Vara mea)”, “N-ai habar”, “Muro shavo” sau “Totaya ye” au facut si fac in continuare deliciul a zeci de mii de spectatori in tara si peste hotare.
In anul 2006 trupa lanseaza un proiect special de sarbatori “Marlin Darlin, pais`pe colinde s`o strigatura “ – o culegere de colinde si cantece de Craciun intr-o abordare noua, proaspata pe piata romaneasca, devenind in timp unele dintre cele mai cautate piese muzicale in perioada sarbatorilor de iarna.
Pe 12 decembrie, la Cinema Patria, HARA va spune o “Poveste de iarna” nespusa inca in Romania.
Colindele autentice, vesele si imprevizibile, culese cu dragoste de la oamenii muntelui dar si cantecele consacrate ale trupei, alaturi de invitatii speciali, vor dezvalui magia simturilor ce te poarta prin mrejele iernii si ale Craciunului, de la soba bunicii pana la zarva orasului . Lasa-te vrajit de o seara plina de emotie, bucurie, joaca si exuberanta, cu arome de vin fiert, scartait de zapada si multa muzica de imbatat sufletele !

Hara – Poveste de iarna

Pret bilet:
Categoria 1 : 90 lei
Categoria 2 : 70 lei
Categoria 3: 40 lei

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 20:00
Cinema Patria, Bucuresti

hara-poveste-de-iarna

Comments are closed.

Hara – Poveste de iarna