Harlem Globetrotters in Romania

Cu ocazia celui de-al 84-lea sezon consecutiv in turneu mondial, Harlem Globetrotters se opresc din nou in Romania, la Bucuresti si Cluj-Napoca. Cele doua spectacole vor avea loc pe 25 martie in Cluj si pe 26 martie in Bucuresti.

Dupa spectacolele cu casa inchisa din 2007 si 2008, Harlem Globetrotters vor face din nou o demonstratie de maiestrie in pur stil american, intr-un show cu totul nou.
Cunoscuti si drept “magicienii baschetului”, Harlem Globetrotters se pricep de minune sa tina publicul in priza, cu doze consistente de comedie si un amestec unic de jonglerii cu mingea, dribbling-uri incredibile, aruncari la cos nemaivazute si celebrele slam-dunk-uri.
In cei aproape 85 de ani de existenta, Harlem Globetrotters au jucat mai mult de 25.000 de partide de baschet in 120 de tari de pe 6 continente, in fata a peste 130 de milioane de fani.
Biletele costa intre 50 si 150 de lei, iar copiii sub 6 ani insotiti de parinti vor avea acces gratuit. Biletele pot fi cumparate deja din magazinele Germanos, Vodafone, Muzica, librariile Carturesti si Humanitas, online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.

Data:
Cluj-Napoca (Sala Sporturilor): 25 martie 2010, 19.00
Bucuresti (Sala Polivalenta): 26 martie 2010, 19.00

Harlem Globetrotters in Romania

Comments are closed.

Harlem Globetrotters in Romania