Hibernalul de Chitara isi reia concertele

Dupa o saptamana de pauza prilejuita de sarbatoarea nationala, Hibernalul de Chitara isi reia in acest weekend seria de concerte. Astfel, sambata, 8 decembrie 2012, la ora 19.00, atriumul central al Bibliotecii Nationale va asteapta pentru o seara de muzica de vis. Pe afis, doua soliste – Alina Ciolacu si Olivia Iancu – care vor oferi un program de reverii pentru chitara semnate de Napoleon Coste, Giulio Regondi, Isaac Albeniz, Agustin Barrios Mangore, David Kellner, Heitor Villa-Lobos, John Dowland si Leo Brouwer.

Concertul are loc in Atriumul central al Bibliotecii Nationale a Romaniei (sediul nou, bd. Unirii 22) si incepe la ora 19.00. Intrarea este libera. Programul complet al festivalului poate fi consultat la www.hibernaldechitara.ro.

Hibernalul de Chitara este un festival aflat la a patra editie, organizat Asociatia Culturala Kitarodia in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei. Proiectul este finantat de Ministerul Culturii si Patrimoniului National. Parteneri: elefant.ro, BookMag, metropotam.ro, BestMusic.ro, goingout.ro, bucharest-guide.ro, spatiulconstruit.ro, liternet.ro, Radio Romania Muzical, 24FUN, HotNews si Catavencii.

3 Comments

  1. Omega Peter spune:

    Ce frumos! Momente de delectare si visare! Mi-as dori sa participi la asa concerte…

  2. reparatii frigidere spune:

    multam pentru informare, imi place foare mult acest instrument

  3. producton spune:

    Astept acest proiect de mult timp.

Hibernalul de Chitara isi reia concertele