Find us on Google+ HOSPICE Carnival - 3 iunie, la Grădina Floreasca din București - sociale

HOSPICE Carnival – 3 iunie, la Grădina Floreasca din București

HOSPICE Carnival, cea mai frumoasă și antrenantă sărbătoare din anotimpul soarelui, va avea loc în data de 3 iunie, la Grădina Floreasca din București!
Va fi o seară magică pe care o vom petrece alături de oamenii care simt că trăiesc cu adevărat atunci când își pot ajuta semenii încercați de destin. Gazdele petrecerii în acest an vor fi Gianina Corondan, Jojo, Ana Morodan și Marius Vintilă. Seara se va încheia cu dans în ritmul melodiilor interpretate de Trupa Lipscani. Participanții vor fi invitați să lase frâu liber imaginației și să redevină copii pentru o seară. Promitem o petrecere de neuitat, distracție autentică dată de jocuri inedite, activități interactive, dans și multe premii-surpriză.
Prima ediție care a avut loc în toamna anului trecut s-a bucurat de un recital oferit de Trupa „Vocea României”, momente de magie cu Cristian Pestrițu și o petrecere până în târziu în noapte alături de DJ Wanda. Jocurile de noroc și îndemânare au captat atenția participanților, aceștia s-au întrecut și au câștigat sute de premii.

Peste 300 de persoane s-au bucurat de atmosfera incendiară a evenimentului și au donat pentru ca micuții care se luptă cu un dușman nevăzut să poată avea parte de clipe de normalitate.

Prețul unui bilet este de 40 euro.
Bilete și informații la telefon 0728 280 809 sau pe pagina evenimentului http://carnival.hospice.ro
Te așteptăm cu drag la HOSPICE Carnival !
Echipa HOSPICE Casa Speranței
—————
De 24 de ani, o parte importantă din activitatea HOSPICE Casa Speranței este orientată către acordarea de ajutor copiilor care înfruntă o boală incurabilă și părinților acestora. Toate serviciile – îngrijire medicală, sprijin social, terapie fizică și psiho-emoțională – sunt oferite gratuit și necondiționat de fundație. www.hospice.ro

Comments are closed.

HOSPICE Carnival – 3 iunie, la Grădina Floreasca din București