Find us on Google+ Hotel Golden Tulip Times - Bucuresti - hoteluri

Hotel Golden Tulip Times – Bucuresti

Ati putea crede ca, locuind in Bucuresti, nu veti avea vreodata un motiv sa va cazati la unul dintre hotelurile bucurestene, dar tocmai am descoperit o exceptie (pe cea de-a doua o cunosc mai bine domnii casatoriti 🙂 ). Atunci cand iti renovezi apartamentul, afara sunt in jur de 35 de grade la umbra (la umbra blocului, ca pomii sunt mai rari), iar aparatul de aer conditionat te sfideaza de sub o folie protectoare de plastic, incepi sa cauti alternative.
Preferabil alternative aflate la mica distanta de casa pe care tocmai o renovezi, intrucat muncitorii se infiinteaza la usa la orele 8.00. Iar in aceste conditii, dupa ce te plimbi prin oras pana dupa miezul noptii, cautand zadarnic o boare de vant, sigur ca nu te mai uiti la pretul uneia dintre putinele camere libere din hotelul Golden Tulip, zici merci ca poti dormi.

Hotelul Golden Tulip Times, aflat in zona Piata Muncii a capitalei, ofera clientilor patru tipuri de camere: single, double, superior si deluxe (la standard de 4 stele), dintre care primele doua categorii se ocupa, evident, primele, diferenta de pret fiind de vreo 30 euro intre ele. Am luat una “superior” pentru ca, spre deosebire de cea “deluxe”, patul se numeste queen, nu king, de unde deducem ca regina i-ar putea fi superioara regelui, dar nu trebuie sa emita pretentii la lux. 🙂
Interiorul unei astfel de camere se structureaza intr-un living deschis in care exista o canapea si doua fotolii mari, in fata unui tv care nu e plasma, si un dormitor cu un pat intr-adevar generos. Toate sunt in nuante de rosu-caramiziu, combinat cu beige-ul furnirului. Nu e rau, insa nu e nici bine, macar mocheta te astepti sa nu fie dintre cele mai ieftine de pe piata, dar e.
Altfel, personalul se comporta foarte bine, de la receptionista pana la cameriste, accesul in camere este pe baza de cartela magnetica ( si-ar fi bine sa obtineti, cumva, doua – cu ajutorul uneia sa puteti lasa aerul conditionat pornit), iar consumabilele sunt de buna calitate.

Camerele nu sunt prevazute cu balcon sau un loc pentru fumat, asadar hotelul Golden Tulip Times nu se va afla printre preferatele fumatorilor. Accesul la internet este wireless si am citit pe site ca vi se poate pune la dispozitie un fier si o masa de calcat, desi mi s-ar parea mai normal sa fie asigurat acest serviciu. Pretul camerei e suficient de mare cat sa-l poata include.

Hotel Golden Tulip Times

Adresa: Bd.-ul Decebal, nr. 19
Telefon: +40 31 2248000
www.goldentuliptimes.com

Comments are closed.

Hotel Golden Tulip Times – Bucuresti