Hotel Parliament **** Bucuresti

Am facut o recunoastere in Hotel Parliament**** Bucuresti si vin cu niste detalii, ca nu stii niciodata cand te da nevasta afara din casa. :lol:. Pe mine nu, ca am o nevasta cuminte, dar s-a mai intamplat sa am nevoie de un hotel in Bucuresti, fie pentru prieteni in trecere, fie pentru cazuri exceptionale.

Hotel Parliament imi pare a fi una dintre optiunile viabile, in primul rand datorita raportului calitate/pret. Exista patru tipuri de camere: De Luxe, Junior Suite, Junior Suite cu terasa sau Jacuzzi Suite, totalizand, daca va intrebati, 76 de optiuni, dintre care cele doua variante cu terasa (de unde se poate vedea Casa Poporului) si cu jacuzzi, imi par cele mai dezirabile.

Sigur, pentru ca nu puteti locui in doua intr-o data, va trebui sa va decideti, asa ca recomand o alegere ca in cazul meu, in functie de anotimp. Daca va cazati la Hotel Parliament vara, atunci camera cu terasa plina de flori este cea mai inspirata optiune. Pentru iarna se potriveste excelent Jacuzzi Suite. De notat ca este un jacuzzi nezgomotos, adica o exceptie daca ne gandim la cat de des ne-a enervat motorasul perturbator de ganduri. 😆

Daca va uitati putin pe website-ul Hotel Parliament veti gasi repede un motiv de a va caza cel putin o noapte acolo:  Ziua Indragostitilor este, la ei, dupa toate aparentele, in fiecare weekend.  🙂 Se numeste inspirat “Weekend de miere” si se concretizeaza intr-o oferta valabila pentru persoanele proaspat, mai putin proaspat sau deloc casatorite, care vor sa petreaca un timp de calitate impreuna, la standard de 4 stele.


Si indiferent de pachetul ales, restaurantul international de la parterul hotelului reprezinta o alta recomandare. Am vazut oameni care vin regulat, special pentru masa de pranz, si clienti ai hotelului incantati de preparatele oferite la cina.

Pozitionarea ultra-centrala a hotelului Parliament va va permite accesul rapid catre orice punct de interes din Capitala, fie ca veti vrea sa mergeti la cumparaturi sau la un spectacol artistic. Este “walking distance” fata de Centrul Istoric, de cateva teatre, de Opera, sau de Ateneul Roman.

Hotel Parliament

Str. Izvor, nr. 106
Telefon: +4021 411 9990
www.parliament-hotel.ro

Comments are closed.

Hotel Parliament **** Bucuresti