Find us on Google+ Hotel Saturn - hoteluri

Hotel Saturn

Stelele hotelurilor sunt la fel de rare precum cele de mare, pe litoralul romanesc. Hotel Saturn, din statiunea cu acelasi nume , afiseaza 5. In realitate are vreo 3 si jumatate, poate 4 in zilele lui bune.

Cred ca e primul hotel din tara la care am fost vreodata cu rezervare prealabila, intai de toate ca sa ma asigur ca-i deschis (in martie), apoi ca sa aiba timp sa-l incalzeasca. Se pare ca hotelul Saturn e deschis tot timpul, nu doar in perioada sezonului estival. E si incalzit, mare parte din el, dar nu aceeasi parte in care exista si internet. 😆  Pentru internet (prin cablu) a trebuit sa dorm cu aerul conditionat pornit (pe cald).

dsc03795-vi

Receptia arata mai bine decat camerele, care nici ele nu arata rau, doar ca sunt cam terne pentru gustul meu, in culori anti-murdarire, nu respira eleganta si stil prin niciun detaliu. Parca sunt gandite prea romaneste, pe principiul “merge si-asa”.

dsc03778-vi

Singurul sector al hotelului Saturn care intr-adevar mi-a placut ca si aspect a fost restaurantul, dar pe asta il strica bucatarul.  Mai exact, bucatarii, ca se lucreaza in 2 ture, alternativ. Am sesizat lucrul asta pentru ca diferentele de gust si aspect ale mancarii erau strigatoare. N-as spune c-a fost vreodata buna, dar in mod cert a fost diferita.  In prima zi am “beneficiat” de mic dejun bufet suedez, pentru ca mai erau si alti turisti in hotel. In celelalte doua zile am putut comanda orice, din meniu. Bunavointa a existat tot timpul, atat din partea ospataritei, o copila de vreo 18 ani, (pe care am invatat-o eu cum se deschide sticla de vin) cat si din partea bucataresei care mi-a transmis (fara sa se arate), ca-mi face orice preparat, chiar daca nu exista in meniu. Problema era ca de la mine si pana la ea se aplica telefonul fara fir, si niciodata, dar absolut niciodata nu m-a nimerit. Branza era fada si sarata, legumele exclusiv congelate, orezul exagerat de “al dente”, smantana de pe papanasi cam acrisoara, dulceata doar de gutui.

dsc03814-vi

La bar lucreaza un baiat care nu cred ca pleaca vreodata acasa, dar care mi-a servit un campari orange cu fresh de portocale, o minunatie. Era, dealtfel, si singurul din hotelul Saturn care stia sa prepare un cappuccino, ca a lipsit o data si m-am resimtit. 🙂

Hotelul Saturn dispune de o baie turceasca (in constructie), de un jacuzzi (cat doua cazi de apartament), o sauna miiica-mica si o piscina exterioara, care pare interesanta, vara. A se nota ca acestea sunt dependinta comuna celor 68 de camere.

In perioada in care am fost eu, preturile nu erau mari, 250 lei pentru un apartament mi se pare chiar ieftin. Pe varful sezonului insa, se dubleaza. Tot in sezon, hotelul functioneaza in regim “all inclusive”.

Hotel Saturn

str. Green Port
905560 Saturn, Constanta
telefon 0241.740260
fax 0241.740266
info@hotelsaturn.ro

www.hotelsaturn.ro

Comments are closed.

Hotel Saturn