Hotel Sulina – Mamaia

Stiti care este culmea optimismului? Sa cauti cazare pe litoral, in august, sambata dupa pranz. 🙂

Dar asa ma nimerisem eu in weekend-ul ala, nici macar intr-o statiune mai putin frecventata, nu aveam chef sa umblu mult si nici sa-mi lipseasca ceva, eram la mare cu scopul precis de a face cateva ore de plaja dupa un drum lung cu masina, ce durase toata saptamana. As fi inclus in asta si un pic de rasfat, si un pic de relaxare, asa ca am ales Mamaia, unde macar gasesti o apa, daca ti-e sete, si-o clatita, daca ti-e foame – relativ aproape de locul in care te intinzi la soare.
Se pare insa ca ideea asta o avusesera alte cateva mii de turisti inaintea mea si pareau a se fi trezit mai dimineata, pentru ca numai pana am gasit un loc de parcare a durat minim jumatate de ora. Dupa ce-am scapat de masina am luat-o la pas din hotel in hotel, cu din ce in ce mai slabe sperante. Cand am vazut 2 stele pe Hotelul Sulina, imi venea deja sa plec acasa. Am intrat totusi, fara nicio vlaga, eram sfarsita de oboseala si de caldura, receptionista m-a masurat atent si mi-a zambit compatimitor. Mi-a spus c-ar mai avea o camera, dar a insistat sa mi-o arate, inainte de a o plati. Stia ea de ce. 🙂

 

Hotelul Sulina din Mamaia se anunta a fi fost renovat si imbunatatit, cam tot atat cat reuseau sa renoveze bunicii vostri la tara, atunci cand lipeau si varuiau peretii de chirpici. Camera in care m-a condus era dubla, adica cele doua paturi puteau fi alaturate, ba chiar unite intre ele daca puneai in spatiul ramas intre saltele o patura facuta sul. Aerul conditionat era un vis prea frumos, asa ca am multumit domnului pentru ventilatoare. Daca porneai ventilatorul din dotare, era bine sa fii obosit rau, sau era rau sa fii obosit bine, intrucat facea un zgomot de taietor de lemne cu drujba. Baia foarte mica, utilata cat se poate de sumar, dispunea de un sifon in pardoseala ca sa aiba pe unde sa refuleze.
Eu nu mi-am permis sa refulez, intre un alt drum de minim 3 ore cu masina si Hotelul Sulina, acesta din urma parea cea mai buna varianta.

Pana la urma, era curat si personalul parea sa simpatizeze cu suferinta clientilor, intrucat se comportau cu maximul de atentie. Am avut chiar si frigider in camera, nu ca mi-ar fi folosit la ceva. 🙂 Si eram foarte aproape de plaja, loc in care mi-am si petrecut cea mai mare parte a timpului. Preturi de litoral in plin sezon, nu retin cu precizie, dar in tot cazul peste 200 lei.

Hotel Sulina

Adresa: Mamaia, Constanta
Telefon: +40.241.831.596

Comments are closed.

Hotel Sulina – Mamaia