HTC Diamond

HTC Diamond 2 este noua mea idee de achizitie. Desi posed in continuare un batran Hero, tot astept sa ma incante suficient un alt HTC, mai nou, pentru a ma face sa scot din buzunar suma corespunzatoare.

De cateva luni tot ma gandesc la HTC Diamond 2. Intre timp, mai am de ales si dintre altele, HTC Desire, HTC Lgened, HTC HD2, Sense sau altele, insa tot HTC Diamond pare sa fie cea mai bun alegere. Nu ascund ca ma incanta si faptul ca se gaseste la oferta zilele astea, la lansare, cand pusesem ochii pe el, era destul de mult peste buget.

De ce imi place mie HTC Diamond 2 Pai sa vedem ce stie sa faca:

Specificatii HTC Diamond 2

Pentru inceput, vreau sa subliniez ca are Windows. Sunt o mare admiratoare Android, insa pentru cateva chestii specifice la care vreau sa folosesc telefonul, mi-ar fi de mare folos acest aspect. Androidul este grozav, insa, daca vrei sa iti muti putin biroul pe telefon, nu strica sa ai Windows.

Cumpara aici HTC Diamond 2

Procesor : 528 MHz, memorie: 256 MB, stocare: 4 GB, dimensiuni 102 mm X 51, greutate:110 g, display: LCD tocuh, cu rezoluţie VGA. Are serviciu GPS, Bluetooth, Wi-Fi, doua camere foto-video, radio fm, durata de standby 285 de ore.

Nu este un varf de lance al tehnologiei, ci un telefon cinstit si foarte-foarte aratos, care intruneste toate conditiile unui smartphone decent, la un pret, acum, foarte bun. Asa ca ma mai uit un pic la HTC Diamond 2, si-apoi cred ca il cumpar :).

HTC Diamond 2

<a href=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=82ba90e8af78521339994431a2fc4be2&add_id=65440&redirect=telefoane_gsm/telefon-pda-htc-touch-diamond-2–pHTC00140-T5353″>Cumpara aici HTC Diamond 2</a><img src=”http://profitshare.emag.ro/link_track.php?ad_client=82ba90e8af78521339994431a2fc4be2&add_id=65440″ alt=”” border=”0″ width=”1″ height=”1″ style=”border:none !important; margin:0px !important;” />

8 Comments

 1. mihai spune:

  La cam acelasi pret iti iei un Samsung S8530 Wave II care , zic eu, e mai tare

  • Jeanette spune:

   Detalii, de ce e mai bun decat HTC Diamond? M-ar interesa 🙂

   • EasyGoing spune:

    Numele spune totul htc DIAMOND!!! 😆 Cream of the crop, teoretic. 😉

    • Jeanette spune:

     HTC Diamond e “Creme de la creme, a la Edgar”, cum se spune in Pisicile Aristocrate 😀

 2. Jonathan spune:

  Windows schioapata tot mai tare pe piata de mobile. Candva era ok sa ai Windows Mobile, acum insa toti producatorii scot in draci telefoane cu Android si din cand in cand si unul cu Windows (sa fie in portofoliu).
  Banuiesc ca lumea alege Windows pentru suita Office, dar deja multe telefoane Android vin cu soft instalat de editare fisiere Office (nu doar viewere). Merita insa incercat si Google Docs … daca tot e vorba de mobilitate 🙂

 3. Tigrel spune:

  Pai pentru suita office…dar nu numai…sunt oameni asa de obisnuiti cu Windows, ca nu mai pricep altceva :)), si HTC Diamond pare bunicel

 4. Telefoane Dual Sim spune:

  interesant telefonul aproape cat un laptop daca avea si ceva memorie mai mare dar e foarte bun , o alternativa la iphone si smart

HTC Diamond