încă un Atelier – un workshop care preia tehnici de actorie pentru a fi aplicate conceptului de leadership

La 1 octombrie 2015 încep înscrierile pentru prima ediție a încă un Atelier, încă un workshop care preia tehnici de actorie pentru a fi aplicate conceptului de leadership.

De-a lungul a 12 întâlniri, cursanții își vor exersa abilitățile de conducere îndrumați de actorii profesioniști Raluca Caragioiu, Iulia Feraru și Mihai Munteniță.

Proiectul inițiat de Mihai Munteniță, actor profesionist și trainer de soft-skills, se adresează studenților din cadrul Universităților din București, cărora le pune la dispoziție o serie de mecanisme împrumutate din pregătirea unui actor profesionist, în vederea îmbunătățirii abilităților de leadership.

atelier

„încă un Atelier a apărut ca urmare a experienței de aproximativ 10 ani ca ucenic al unui mare pedagog din sfera teatrului, Cătălin Naum. Întâlnirea cu dl. Naum m-a ajutat să dobândesc cunoștințe vaste în domeniul teatral, în general și al actoriei, în special. Modalitatea domnului Cătălin Naum de a guverna activitatea Teatrului Studențesc Podul, în ciuda neajunsurilor de tot felul, m-a determinat să încerc conceperea unui atelier de lucru, pentru a preda și altora cunoștințe din sfera leadership-ului, așa cum le-am preluat de la dl. Cătălin Naum” spune Mihai Munteniță.

încă un Atelier reprezintă un curs atipic de leadership. Metoda, prin care se va facilita înțelegerea conceptului din perspectivă emoțională, este reprezentată de jocuri de teatru preluate din antrenamentul actorilor profesioniști. Atelierul va avea 12 întâlniri.

Potențarea comunicării, ascultarea activă, observarea, receptivitatea oratorului și dezvoltarea creativității sunt doar câteva dintre obiectivele generale asumate ale acestui atelier.
La finalul atelierului, participanții vor prezenta un spectacol de teatru în sala Teatrului Studențesc „Podul”. Spectacolul se va constitui într-o suită de monoloage a unor lideri din viața de zi cu zi și din literatura universală.

Pentru înscriere la atelier este necesară trimiterea unui e-mail (cu subiectul „încă un Atelier – leadership prin actorie”) la adresa mihai.muntenita@ccs.ro, care să conțină datele personale (nume, prenume, nr. de telefon), Universitatea la care este student și motivul pentru care își dorește participarea la un astfel de atelier, până la data de 14 octombrie. Atelierul va începe la 20 octombrie. Participarea la cursuri este gratuită pentru studenți.

Pentru mai multe detalii puteți consulta site-ul Casei de Cultură a Studenților (www.ccs.ro).
Proiect realizat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului
Organizator: Casa de Cultură a Studenților din București și Teatrul Studențesc „Podul”
Parteneri: Asociația Tinerilor Bucureșteni
Parteneri media: Iqool, Calendar Evenimente, Goingout.ro, Studenție.ro

Comments are closed.

încă un Atelier – un workshop care preia tehnici de actorie pentru a fi aplicate conceptului de leadership