Incepe Hibernalul de Chitara @ Biblioteca Nationala

Sambata, 10 noiembrie 2012, debuteaza o noua editie a festivalului HIBERNALUL DE CHITARA de la Biblioteca Nationala. Primul concert din acest sezon programeaza o seara de muzica albastra cu  Pilar Diaz Romero si Maxim Belciug.  Acordurile de chitara vor incalzi spatiul impunator al Atriumului central din noul sediu al Bibliotecii Nationale, intr-un periplu muzical presarat cu popasuri de lectura si cultura.

Nikos Kazantzakis punea candva, cu un susur de bucurie, urmatorul refren vesel in deschiderea unei opere de-ale sale: “Salutare, omule, biet cocosel jumulit cu doua picioare! E foarte adevarat, nu te lua dupa altii: daca nu canti in zori, nici soarele nu rasare!” Asadar, oameni buni, pe 10 noiembrie (ca de altfel si in sambetele care urmeaza) sunteti asteptati sa va bucurati de muzica si de chitara la Biblioteca Nationala.

Concertul incepe la ora 19.00 si are loc in Atriumul central al Bibliotecii Nationale a Romaniei (sediul nou, din Bd. Unirii 22).
Intrarea este libera.

 

Hibernalul de Chitara este un eveniment aflat la a patra editie organizat Asociatia Culturala Kitarodia, in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei. Proiectul este finantat de Ministerul Culturii si Patrimoniului National (www.cultura.ro). Parteneri: Ziare.com, Business24.ro, Bewhere.ro, Elefant.ro, BookMag, Metropotam.ro, BestMusic.ro, Goingout.ro, Bucharest-guide.ro,  Spatiulconstruit.ro, Liternet.ro, Radio Romania Muzical, 24fun.ro, HotNews.ro si Catavencii.ro.

Programul complet al festivalului este disponibil la www.hibernaldechitara.ro si www.kitarodia.ro

Comments are closed.

Incepe Hibernalul de Chitara @ Biblioteca Nationala